Nodios skal op og se kampen med det samme.

Nodios: "Jeg kan ikke gå i seng, inden jeg har set kampen"

Selvom klokken har placeret 23 i skrivende stund, skal Nodios op og se kampen igennem.

ECSTATIC er fortsat i live i majoren.

På spektakulær vis formåede de danske drenge at holde drømmen om Royal Arena i live efter en hæsblæsende og intens kamp mod FURIA sent fredag aften.

Kort tid efter fangede Dust2.dk Nodios, som fortæller, at det er vilde følelser, man sidder tilbage med efter en så intens kamp.

Det er en vild følelse. Som jeg sagde til ham fra HLTV, skulle vi have lukket Inferno, føler jeg. Så kommer vi ind på Ancient og får en svær start, fordi vores gameplan ikke fungerer, og vi ikke rigtig holder os til de aftaler, vi har aftalt inden.
Vi kommer over på T-siden, som vi faktisk ofte føler er den bedste på Ancient, og går ind og tænker, at vi sagtens kan gøre det.

Inden ECSTATICs opgør mod FURIA kunne starte, skulle TheMongolz og paiN spille deres kamp færdig først.

Det endte dog med at blive en lang kamp, som gik ud på alle tre maps og endda en tredobbelt overtid til sidst.

Ventetiden var derfor lang for ECSTATIC-gutterne, som man også kunne se gik lidt hvileløst rundt og ventede på, at de fik lov til at starte.

Adspurgt, om man allerede der, inden kampen er gået i gang, allerede begynder at miste energi og blive træt, er Nodios' svar da også helt klart.

Det tror jeg ikke, man kan undgå. Det er altid lidt stresset herover, fordi så får vi at vide, at vi skal til at spille, og vi skal ned og sætte op og være klar til VETO, men så går der lang tid.

Jeg ved faktisk ikke, hvor længe der går i dag, men vi sidder og venter i halvanden time inden kampstart normalt, hvor vi sætter op og begynder at tænke, at det snart går i gang, men i dag går Mongolz-kampen på tredje map og i overtid der.

Det er lidt svært i forhold til mad. Normalt spiser vi gerne tre timer inden kampstart, men når kampen så pludselig er to timer forsinket, går der lang tid, så vi bliver nødt til at prøve at holde på vores energi, og der hjælper det at gå ud og trække noget luft og lige snakke om planen, og så fungerede det heldigvis i sidste ende.

Skal op og se kampen

ECSTATICs egen kamp trak også ud, hvor særligt andet map blev langt.

Her måtte den nemlig ud i overtid, inden en vinder var fundet, og desværre for danskerne var det FURIA, som vandt andet map.

Nodios lægger da heller ikke skjul på, at selvom det er individuelt, hvordan spillerne har det inden tredje map, så bliver energireserverne fundet frem og brugt efter en så lang dag.

Jeg tror, det kommer meget an på individet, men selvfølgelig kører vi alle på reserverne. Vi har været i gang hele dagen og har haft en god omgang anti-strat inden, hvor vi har kigget meget på modstanderen.

På papiret har det været en rigtig lang arbejdsdag, men jeg tror, at det hjælper, at vi alle så gerne vil det, og vi alle bare vil videre.

Jeg tror, det havde været svært, hvis vi sad online og hyggede over TeamSpeak, men når man er her, er man i zonen hele tiden og vil altid give sit absolut ypperste.

Allerede lørdag skal ECSTATIC i kamp igen, når G2 venter.

Selvom, at der er færre end 24 timer til kampstart, og klokken under interviewet passerede 23, så kan spillerne dog ikke gå i seng allerede.

Adrenalinen kører nemlig rundt, og allerede med det samme går spillerne op og begynder at tænke på morgendagens opgør.

Jeg tænker, at vi lige skal op og slappe lidt af. Det er svært at gå i seng nu, hvor adrenalinen har kørt hele kampen, så jeg tænker, at vi får at vide, hvornår vi skal spille i morgen, og så laver vi en plan.

Man kan ikke gå i seng klokken 12 efter sådan en kamp - der går nok et par timer, inden man falder til ro. Så må vi bare gøre vores bedste i morgen, og forhåbentligt har vi tid til at lave noget anti-strat på modstanderen, og så er det bare at vinde den kamp.

Hvor længe går der typisk, inden man går i seng og kan falde til ro?

Det kommer an på vores plan. Jeg tror, at mange snildt kan sidde til klokken to nu på grund af det rush af adrenalin i kroppen.

Jeg tænker, at vi skal op og sidde en halvanden time eller to og restituere. Måske skal vi op og se noget af kampen, og hvis der er noget, der skal fikses, så kan vi tage det hurtigt, og så tager vi resten i morgen.

Kan I faktisk godt finde på det - altså at gå op og se kampen allerede nu, når klokken er 23, og så begynde at kigge efter fejl?

Jeg tror, at der er mange, inklusiv mig selv, som går op og ser kampen. Jeg kan ikke gå i seng, inden jeg har set den. Så ja, jeg går op og ser kampen igennem. Selvfølgelig spoler jeg nogle runder, og det er ikke så dybt taktisk, men man kigger lige.

Jeg laver et jumpshot den ene runde, som måske er meget fedt lige at gå op og se igennem, så man er klar til i morgen, fortæller Nodios grinende til Dust2.dk.

#1(Med 0 svar)
23. marts 2024 kl. 00:21
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I er for vilde altså!

I believe!
#2(Med 0 svar)
23. marts 2024 kl. 07:37
Fonder
Håber i tager den hjem i dag, fortjener i sgu.
#3(Med 0 svar)
23. marts 2024 kl. 08:38
BEDST
Spændende kamp i dag - tror simpelthen ikke Hooxi kan overleve endnu en major-fiasko : )
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.