Sponsoreret: Kendt ansigt brager ind i top 3 - redaktør skraber bunden

Der er heftig aktivitet inde i Dust2.dk-clanen på eNDX. Og du kan være med.

Dette er en sponsoreret artikel, som hjælper Dust2.dk med fortsat at kunne levere gratis content og underholdning. Dust2.dk tjener penge, hver gang en bruger tilmelder sig med linket i artiklen her.

Majoren i København er i fuld gang, og hver dag byder på spændende opgør. Men der er også spænding i Dust2.dk-clanen inde på eNDX, hvor aktiespillet er i fuld gang.

Siden vi annoncerede det nye samarbejde med eNDX i begyndelsen af ugen har et kendt ansigt tilsluttet sig den danske Dust2.dk-clan, hvor vi skal forsøge at slå de andre Dust2-sider.

Anders Blume er godt kørende i Dust2.dk-clanen inde på eNDX.

Anders Blume er nemlig en ganske habil aktiehandler, når han ikke kommenterer major. Således er han strøget ind på en foreløbig 3. plads med en portefølje, der særligt har mange autimatic-aktier.

Meget kan naturligvis stadig ske, da det - som i showbiz - går op og ned med kurserne. Det er i hvert fald et håb, undertegnede støtter sig til, da mine spilleraktier er i bund, og jeg derfor skraber bunden inde i clanen.

Opret dig på eNDX her

Ved at hjælpe Dust2.dk og være en del af vores clan, er du automatisk med i konkurrencen, hvor der på tværs af de fem Dust2-sider er skins til en samlet værdi af 5.000 kroner på højkant.

Her bliver de fem bedste i vores clan tildelt et skin hver til en værdi af 200 kroner.

Faktaboks

For at være blandt de fem bedste, skal du blot købe billigt og sælge dyrt, akkurat som var det aktier fra børsen. I stedet for aktier i virksomheder er det de professionelle CS2-spillere, der er aktierne, man kan investere i.

Join Dust2dk-clanen her

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.