HooXi havde ødelagt sin skærm, hvis han havde crashet i det øjeblik.

📺 HooXi om Jame-crash: Jeg havde smadret min skærm

G2-kaptajnen har utrolig ondt af Virtus.pro-spillerne.

HooXi er klar til slutspillet i København.

G2 har nemlig netop spillet sig videre fra Elimination Stage med en 2-1-sejr over Virtus.pro, hvorfor de som det syvende hold er klar til slutspillet.

De første to majors i G2-trøjen inden denne gik ikke som håbet for HooXi og kompagni, som missede majoren i Rio, mens de ikke gik til slutspillet i Paris.

Derfor er det også en lettelse endelig at være blandt de otte bedste, fortæller danskeren.

Det er en kæmpe lettelse, og det er megafedt at få lov til at spille foran det danske publikum, men også at få et major-slutspil til m0NESY, for det har han aldrig prøvet. Det er fedt, og vi går et skridt op hver gang, så det kan være, vi går hele vejen denne gang, fortæller en smilende HooXi.

Havde smadret sin skærm

Kampen mod Virtus.pro bølgede frem og tilbage på de to første maps og var utrolig intens.

Første map gik Virtus.pros vej efter en overtid, mens map to endte på ekstremt kontroversiel vis med et crash hos Jame i 11-11-runden, som sendte G2 på sejrskurs.

På Inferno føler jeg måske ikke, min plan på T-siden var særlig god, men vi endte med at hive fem runder alligevel. De fleste, der så kampen, så nok, hvad der skete med Jame, hvor hans spil crasher, og det er utilgiveligt. Selvfølgelig er det ikke vores skyld, vi kan jo ikke gøre for det, men det er bare sjovt at se, at når vi whiner på Twitter over, at spillet ikke er klar, så siger en masse, at vi skal stoppe med at whine. Så sker det her, og så tror jeg, at vi alle er enige om, at spillet ikke er klar, udtaler HooXi.

Netop crashet blev afgørende i kampen, og allerede i øjeblikket opfangede G2-spillerne, hvad der var sket, fortæller HooXi.

Han går ud fra den bedste position, du kan få i et afterplant på B med en AWP, og skyder ikke efter mig. Altså det er vitterligt det, der bestemmer runden, og jeg har så ondt af dem.

Efter øjeblikket var der ikke det store raseri udadtil fra Jame, men det havde været helt anderledes, hvis det havde været HooXi.

G2-kaptajnen fortæller nemlig til Dust2.dk, at hvis det var sket for ham, havde det været nødvendigt med at få en ny skærm, fordi han havde smadret den.

Selvom det er en forfærdelig situation, synes HooXi dog ikke, det er op til spillerne at vurdere, om runden skal spilles om, men at man i stedet må lade det være op til reglerne og admins.

Hvis det var sket mod mig, skulle jeg have skiftet min skærm, for så havde jeg smadret et hul i den, det er helt sikkert, og jeg synes, det er fuldkommen vanvittigt. Det sker også mod os i går mod ECSTATIC - ikke på et helt så afgørende tidspunkt, og vi vinder også runden på grund af et helteplay af m0NESY, men det burde bare ikke ske. Det burde ikke være noget, vi skal snakke om.

Jeg tror ikke, det er op til os spillere at bestemme, om runden kunne spilles om. Det er admins og reglen om, at når der er lavet skade, så skal den ikke spilles om.

#1(Med 0 svar)
24. marts 2024 kl. 19:59
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tror jeg sgu også jeg havde gjort, og jeg er normalt ikke en rager 🤬
#2(Med 0 svar)
24. marts 2024 kl. 20:01
Mads_Miskat
Det havde jo ikke gjort en forskel om han crashede de spiller i forvejen 4v5 høhøhøh
#3(Med 1 svar)
24. marts 2024 kl. 21:01
kagemandtoga
kan bare se for mig at det sker i finalen stilling er (1-1) og der står 12-11 på sidste map
#4(Med 0 svar)
24. marts 2024 kl. 23:23
Fonder
Jeg er, personligt, bare glad for at hooxi og G2 er videre, men er nok enig I at det burde ikke kunne ske. Glæder mig til at se playoffs rl.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.