IceBerg er ikke længere ubesejret i POWER Ligaen.

Sashi taber første kamp i POWER Ligaen

Copenhagen Wolves har sørget for, at Sashi ikke længere kan kalde sig for ubesejret.

Inden i dag havde Sashi vundet seks ud af seks mulige kampe i POWER Ligaen, men nu er HUNDENs tropper ikke længere ubesejret.

Onsdag aften endte Copenhagen Wolves nemlig den flotte stime, efter de vandt en tæt kamp i tredobbeltovertid på Inferno.

Det var en sand holdpræstation af Copenhagen Wolves, da flere af spillerne lå tæt omkring toppen af scoreboardet. Det var dog ikke det typiske holdkort, som 'Ulvene' stillede op med, da Altekz var med i stedet for Svedjehed.

Selvom Sashi tabte aftenens opgør, beholder de stadig førstepladsen på denne side af transfervinduet. Copenhagen Wolves skyder sig samtidig op på en delt andenplads.

POWER Ligaen begynder igen allerede den 14. maj.

Statistikker fra kampen:

#1(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 03:08
DOMINA7HOR
Det var stærkt af Wolves! Også fint for ligaen. Må give holdene blod på tanden når de kan se, at Sashi altså godt kan besejres!

I øvrigt en flot kamp af Altekz! Han får vist sig godt frem. De seneste rygter går på, at TSM er interessede i ham, og man forstår hvorfor. Udover TSM, så er han angiveligt også stadig på blokken hos Apeks. Og formentlig også hos andre hold end bare lige de to (TSM og Apeks).

Et muligt TSM-hold kunne meget vel være Valde, Zyphon, acoR, k0nfig og Altekz.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.