POWER Liga-spiller født i 1974: "Alder er ikke andet end et tal"

Dust2.dk har taget en snak med den ældste spiller i POWER Ligaen.

Vi skal en tur til Faaborg Esport.

Her finder vi nemlig en speciel spiller.

Denne spiller er ikke den gængse POWER Liga-spiller. Der er noget specielt over spilleren, og ikke noget man oplever tit i den konkurrenceprægede gaming-verden.

Denne spiller sprænger aldersgrænserne i POWER Ligaen.

I år fylder VonGreve rundt. Han bliver 50 år.

VonGreve spiller som stand-in, og er coach i POWER Ligaens 4. division hos Faaborg Esport Academy.

VonGreve sender et klart budskab til alle. Alder er bare et tal, når det kommer til passion og talent. Den ældste spiller i POWER Ligaen, har selv indrømmet, at hans vej til ligaen ikke var planlagt, men skæbnen førte ham derhen.

Jeg synes, det er fedt at være den ældste spiller i POWER Ligaen, fordi det viser bare, at alder ikke er andet end et tal og at vi "gamle" også kan begå os i ligaen.

Kan du fortælle lidt om din baggrund i forhold til Counter-Strike/Gaming?

Jeg startede for fem år siden en esportsforening (Faaborg Esport, red.) til min søn, som nu spiller 2.division for et andet hold. I foreningen træner jeg Fortnite og CS. Derudover arbejder jeg freelance som tekniker ved esportevents blandt andet BLAST.

Min vej i POWER Ligaen var egentligt ved et tilfælde, fordi jeg ønskede at starte et rent fynsk akademihold, hvorpå jeg selv var coach og eventuelt stand-in. Men to af de udvalgte spillere, viste sig lige inden ligastart at have "bøvl" med deres konto. I stedet for at forefitte og efterlade de andre spillere, hoppede jeg ind, og se nu der, en fantastisk rating(0.22 rating, red.) jeg har præsteret, tilføjer han med en smule ironi.

Fylder 50 år, men finder stadig glæde ved spillet

Selvom hans daglige liv som ejendomsfotograf ikke nødvendigvis er det mest actionfyldte, finder han stadig tid til at fordybe sig i sin passion for Counter-Strike hver aften. Selvom VonGreve fylder 50 år i 2024, så er alder bare et tal og sender et budskab til andre

Mit daglige liv er noget så spændende, som ejendomsfotograf. Jeg spiller hver aften og prøver at forberede mit noget gamle og rustne aim, men jeg elsker CS og finder stadig glæde ved det.

Har du et budskab til alle andre gamers, som måske ser alderen som hindring i forhold til gaming?

Nu er alder jo bare et tal, men i november bliver jeg 50 år. På trods af rusten aim og gamle led i hånden, så synes jeg det er ligegyldigt med alder i POWER Ligaen, det handler om kærligheden til spillet.

Næste gang du støder på VonGreve på serveren, så husk at se ud over antallet af år på hans skuldre. VonGreves historie er ikke kun inspirerende, men også et tegn på, at man bliver nok aldrig for gammel til at spille computerspil. Gaming er en passion, der kan nydes af alle, uanset hvor mange år du har på bagen.

Faaborg Esport Academy består af:

  • Danmark LEG4CY

  • Danmark Fismann

  • Danmark Revisor Kurt

  • Danmark Mathias

  • Danmark Gulle

  • Danmark VonGreve(Coach/Stand-in)

#1(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 15:23
Rejin
Major deltager
Så der håb for Martin endnu ! 😃
#2(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 15:24
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Konge historie!
#3(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 20:24
fredl
Elsker det
#4(Med 0 svar)
3. maj 2024 kl. 20:57
Pand43N
Legende!
#5(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 03:22
DOMINA7HOR
Fandme stærkt! Tror sgu også jeg vil stræbe mig efter en side karriere i POWER Ligaen, selv om jeg efterhånden nærmer mig de 40, men det er jo ingen alder!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.