Den brasilianske stjerne er havnet i en indviklet sag.

Stort coldzera-drama: Sag på vej i retten

coldzera blev for nylig præsenteret i RED Canids, men han er ifølge hans tidligere arbejdsgiver stadig under kontrakt hos dem.

For fire dage siden fik coldzera sin officielle debut for RED Canids, der præsentede den dobbeltemajor den 25. april.

Ifølge Dust2.br er skiftet ikke gået helt som smurt igennem som først forventet, da hans tidligere arbejdesgiver, Legacy, hævder, at han stadig er under kontrakt hos dem.

Dust2.br har fået indsigt i et dokument, hvori det fremgår, at coldzera er på kontakt med Legacy frem til den 9. december 2024.

Heri oplyser Legacy desuden, at organisationen har taget kontakt til turneringsarrangørerne, som har RED Canids på deltagerlisten, og bedt dem ikke lade coldzera spille, før en aftale er indgået eller sagen er håndteret i retten.

I selvsamme dokument oplyses det, at Valve allerede er blevet informeret om situationen og arbejde på den, ligesom sagen vil blive fremlagt en domstol i USA.

Et lignende skridt blev foretaget af coldzera den 18. april, da en note fra spillerens juridiske hold oplyste, at han ikke længere havde et forhold til Legacy. Denne note blev sendt til medier og flere turneringsarrangører, herunder Valve.

#1(Med 0 svar)
30. april 2024 kl. 19:12
Djoerup13
Wtf
#2(Med 0 svar)
30. april 2024 kl. 21:52
DOMINA7HOR
Virker lidt underligt, og uprofessionelt, at der er kommet så vidt. Man skulle tro der var styr på tingene.

Mon ikke de hurtigt får styr på nødvendige papirarbejde, så coldzera kan kalde sig RED Canids spiller?
destiny er allerede blevet fritstillet.

Fra det brasilianske er det også værd at nævne, at Case har solgt snow til et unavngivet hold. snow er sat i forbindelse med bl.a. paiN, Fluxo og Wildcard.

Udover snow, er Fluxo også sat i forbindelse med både arT og TACO.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.