nut nut er angiveligt blandt de spillere, ECSTATIC har i overvejelserne.

Dust2.dk erfarer: ECSTATIC nærmer sig et nyt hold

ECSTATIC er ved at danne sig et overblik for at finde frem til et nyt hold.

De danske major-darlings fra ECSTATIC er i markedet efter nye spillere og er ved at indsnævre feltet over mulige kandidater.

Det erfarer Dust2.dk baseret på flere kilders udtalelser.

Ifølge vores oplysninger skulle ECSTATIC være ude efter flere af de danske spillere, der står uden hold i øjeblikket. Her skulle man have rettet blikket mod nut nut fra Sashi såvel som have de tidligere Sprout-spillere Anlelele og raalz med i overvejelserne.

Derudover fortæller flere kilder til Dust2.dk, at ECSTATIC også skulle have Granny Knockers-spillerne TMB og Kristou i kikkerten til det nye hold, mens også den bænkede Sashi-spiller n1Xen skulle være i spil til en plads på holdet.

Den skarpe læser vil gennemskue, at det giver seks spillere, og det skyldes, at det angiveligt ikke er på plads endnu, hvem ECSTATIC henter, men at organisationen fortsat er i gang med at afsøge den helt rigtige konstellation til deres nye starfemmer.

Hvorvidt andre spillere også er med i overvejelserne hos den danske organisation vides ikke.

Ifølge Dust2.dks oplysninger har ECSTATIC blandt andre disse spillere med i overvejelserne:

  • Danmark Kristou

  • Danmark Anlelele

  • Danmark raalz

  • Danmark TMB

  • Danmark n1Xen

  • Danmark nutnut

Efter deres drømmemajor, hvor de gik hele vejen i top 14, holdt ECSTATIC ikke på startfemmeren.

I stedet solgte de to uger efter hele deres hold til Gaimin Gladiators, hvorfor de sidenhen har stået uden spillere tilknyttet organisationen. Altså indtil nu, hvis Dust2.dks kilder taler sandt.

#1(Med 2 svar)
4. maj 2024 kl. 22:23
olsen225
rimelig sprødt team
#2(Med 1 svar)
4. maj 2024 kl. 22:29
Hunt
især 6v5
#3(Med 0 svar)
4. maj 2024 kl. 22:30
olsen225
man må tage de midler man kan i brug hehe
#4(Med 6 svar)
4. maj 2024 kl. 22:30
JakobHelms
Ærgerligt for bORUP og niko at sidde tilbage. Fedt at vi ser ECSTATIC hurtigt igen.
#8(Med 5 svar)
5. maj 2024 kl. 22:48
Hunt
Hvordan hænger det her sammen med vi skulle se Grannys Knockers som fast team, hvis 3 mand skifter efter få dage og under 10 kampe senere? :)
#9(Med 4 svar)
5. maj 2024 kl. 23:44
JakobHelms
Du plejer at skrive noget med at læse, hvad det nu er, andre folk skriver. Jeg sagde, at de var fem personer som pt. havde en plan om at sidde som et hold og spille de kampe, de nu måtte spille, som vi jo også netop så ved at de lavede en aftale med en sponsor i form af Grannys Knockers; det var ikke et 5-mands-stack, og det var ikke en idé om at man spillede sammen "de fem personer, der nu lige kan den dag". Jeg kommenterede ikke på hvorvidt nogle dele af holdet skulle videre med tiden, og inden for hvilken tidshorisont. Hvis du mener, at du har ret, fordi holdet er blevet tilbudt andre muligheder før snarere end siden, så må du om det. Ud fra samme logik må de nuværende Heroic-mandskab ligeledes, lige nu, mens de har spillet Pro League, have været en fem-mands-stack såfremt man bænker Nicoodoz, og at Sjuush og TeSeS om en uge rygtes videre; men det er selvfølgelig en bagudrettet logik der kun giver mening, når man har den nye information. Det kan vi ikke bruge til så meget lige nu, og det giver ikke mening at argumentere bagudrettet ud fra dét.
#10(Med 3 svar)
5. maj 2024 kl. 23:48
Hunt
Hvis det er et ex-org stack, som lige hiver venner med ind til 5-8 kampe indtil folk finder nye hold. Så vil jeg mene det er 5-mands-stack.

Jeg sagde jeg ikke så dem som et "rigtigt" hold før de enten fik en org/kontrakter eller de rent faktisk spillede sammen i noget tid, ellers er det jo direkte bare ex-preasy + venner der lige kan den dag.
#11(Med 2 svar)
5. maj 2024 kl. 23:49
JakobHelms
Det er jo ikke ex-preasy og venner der lige kan den dag, hvis det er to faste andre spillere. Det giver jo ikke mening.
#12(Med 1 svar)
6. maj 2024 kl. 00:08
Hunt
De er jo bare ikke "faste" efter 4 kampe og nu ligner det 3/5 spillere ryger til ecstatic. Så er det godt nok hurtigt de blev faste spillere.
#13(Med 0 svar)
6. maj 2024 kl. 00:09
JakobHelms
Jeg er ikke interesseret i at fortsætte med at diskutere semantik :-).
#5(Med 0 svar)
5. maj 2024 kl. 00:15
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Spændende Kristou så god ud da Preasy-coren stadig var sammen. Tænker at det enten er Raalz eller TMB og så n1xen tilbage på en riffel, det kunne godt blive rigtigt solidt på sigt.
#6(Med 0 svar)
5. maj 2024 kl. 08:51
aGk
Dust2TV sub
Det skal da nok blive meget spændende. Gad vide om de får en dedikeret coach.
#7(Med 0 svar)
5. maj 2024 kl. 12:04
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg gad godt se Kristou på riffel og n1xen på AWP.
#14(Med 0 svar)
6. maj 2024 kl. 07:20
DOMINA7HOR
raalz er eftersigende også på blokken hos 9INE. Det samme gælder refrezh. Chr1zN er en anden dansker, som har været sat i forbindelse med dem. Derudover bliver de også sat i forbindelse med bl.a. Plopski, misutaaa, mantuu, s0und, Bymas og JACKZ. regali var også et emne hos 9INE, men han endte som bekendt hos Entropiq.

Med mindre birdfromsky har gjort det klart, at han vil blive i "udlandet", eller med mindre han kræver for meget i løn, tænker jeg også han er en oplagt mulighed. Det samme gælder Maze, som netop er blevet fritstillet af Secret. Hvis es3tag virkelig har ambitioner om at være IGL, kunne dette også være et godt og blødt sted at starte.

Tænker også sL1m3 er et oplagt emne på stokken, udover Kristou.

Spændende hvordan deres nye hold kommer til at tage sig ud. Er oplagt, at 2-3 stykker fra denne liste, ender hos dem!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.