KeyziN var blandt spillerne, som repræsenterede Fortress.

Fortress splitter op

CS:GO holdet i Fortress har valgt at gå hver til sit efter flere måneder med mindre gode resultater.

Flere af holdets spillere offentliggjorde i går aftes på Twitter, at de ikke længere er en del af Fortress-mandskabet, der senest spillede i JoyBuggy.dk 1. Divison, hvor det blev til en skuffende fjerdeplads. 

Spillerne Helik, neon, KeyziN, zER0b0y og Altekz er derfor nu ledige på markedet efter et par måneder med nedadgående resultater.

Holdet var tidligere kendt som ImmuNe, men tilbage i november sidste år smeltede holdet sammen med Fortress.

Fortress formåede blandt andet at spille én sæson i POWER Ligaen, og mandskabet fik desuden også et par måneder på boblerlisten, som de dog ikke har været en del af siden starten af det nye år.

Dust2.dk fangede KeyziN for at høre nærmere om, hvad der helt præcist et sket i Fortress.

Efter et okay GGW mistede vi en spiller. Vi har prøvet at udfylde hullet lige siden, men har ikke kunne finde et match. Vi mistede endnu en spiller for knap tre uger siden, så vi manglede pludselig to spillere. Vi var egentlig i god snak med nogle og kom hurtigt i gang med at pracce igen, men her sidste uge mistede vi så endnu en spiller fra coren.

Det efterlod to af os som var med til GGW. Jeg valgte så i går aftes at sige, at jeg havde brug for at kigge efter nye græsgange. Alle de spillere, som har været under Fortress, har et helt specielt og unikt talent, og jeg tror, at vi allesammen kan blive bedre og komme på bedre hold!

Fra min side er der ingen bad feelings, det regner jeg heller ikke med fra de andre, og vi skilles som venner. Vi havde det sjovt, lærte en masse og fik spillet noget decent CS. Nu er det tid til at finde et nyt hold og blive bedre.

Det officielle holdkortet i Fortress så således ud:

  • Danmark Altekz
  • Danmark Helik
  • Danmark neon
  • Danmark KeyziN
  • Danmark zER0b0y
#1(Med 0 svar)
2. marts 2020 kl. 17:23
Kyllekongen
Ærgeligt at de ikke giver det mere tid. Jeg tror sagtens at de kunne få resultater hvis de blev ved.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.