Det var ikke en dag med de ønskede resultater for ECSTATIC.

Patti: "Vi var en skygge af os selv"

ECSTATIC fik stryg af Cloud9.

Desværre gik dag et i Elimination Stage ikke som håbet for ECSTATIC.

Torsdag gik holdet 0-2 efter et snævert nederlag til MOUZ og herefter en sand afklapsning af Cloud9.

Det var derfor også en ECSTATIC-kaptajn med en tom følelse indeni, Dust2.dk mødte efter nederlaget.

Det er en tom følelse. Jeg synes faktisk, vi spillede en god kamp tidligere mod MOUZ, hvor vi taber lidt uheldigt 13-11. Så spiller vi nu, og vi kan slet ikke finde os selv. Vi var en skygge af os selv. Vi kommer aldrig ind i zonen, vi kommer aldrig ind i vores flow, og der er ikke noget, der fungerer, så vi får bare en afklapsning, og det er nederen.

ECSTATIC startede dagen godkendt ud med en sand neglebider mod MOUZ, der ligeså godt kunne være vundet, men det var et helt andet ECSTATIC, der mødte op på serveren mod Cloud9.

Her fungerede intet, som Patti selv beskriver, men det skyldes ikke, at nederlaget mod MOUZ stadig sad i spillerne og påvirkede dem, fortæller han til Dust2.dk.

Nej, det synes jeg ikke (at det påvirkede dem red.). Det er selvfølgelig nederen, men når man er til sådan et event her, og det er Bo1-kampe og alt kan ske, er det vigtigt, at man kan reset mellem kampene, så det er ikke noget, jeg sidder og tænker over mellem kampene. Det er bag os.

Da Dust2.dk mødte Patti kort efter kampen, havde han ikke én ting, han kunne pege på, som gik galt, men det var mere en blanding af det hele, fortalte han.

Det er svært at svare på på stående fod. Jeg skal se kampen, før jeg kan sige mere, men som jeg sagde før, er vi en skygge af os selv, og vi kommer aldrig ind i noget flow. Der er ikke den kommunikation, der var tidligere mod MOUZ. Jeg tror bare, det var en blanding af det hele, der går galt.

Fredag skal ECSTATIC spille for overlevelse, og her er modstanderen FURIA.

Selvom det ikke gik som håbet torsdag, skal der ikke ske store ændringer i forberedelsen for ECSTATIC, forsikrer Patti, som i stedet vil evaluere og blive klar til fredagens brag på samme måde, som de plejer.

Vi skal gøre det, vi plejer. Vi skal op og snakke om kampen og bruge et par minutter på at snakke om, hvad der gik galt, og så skal vi komme videre, lægge det bag os og huske på, at der er en ny dag i morgen. Det er Bo3, og det er ikke slut, før man har tabt tre kampe, så der er stadig håb for os.

#1(Med 0 svar)
22. marts 2024 kl. 01:41
Zenta
❤ ❤
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.