Snappi og Falcons møder TheMongolz i første kamp.

Snappi: "Slutspil er absolut minimum"

Forud for Falcons' første turnering med dupreeh på holdet, har Dust2.dk fået en snak med Snappi.

Tirsdag blev 19. udgave af ESL Pro League skudt i gang, da blandt andre Astralis og FaZe kom godt fra start, og onsdag skal vi så have de sidste hold fra gruppe B i ilden.

Et af dem er Falcons, der debuterer med dupreeh, som i slutningen af marts blev præsenteret i den saudiarabiske organisation. Dermed er Falcons nu oppe på tre danske spillere, da de i forvejen tæller Magisk og Snappi.

Dust2.dk har forud for Falcons' første kamp TheMongolz fået en kort snak med Snappi, der ser frem til at komme i gang igen.

Det er første turnering, vi spiller med dupreeh. Planen er selvfølgelig, at vi skal ud og have en god debut. Og jeg synes, at vi har haft vildt god træning op til. Så jeg satser på, at det kommer til at gå godt. Jeg tror på det.

Ikke levet op til forventningerne

Det vil være en underdrivelse at sige, at Falcons-projektet indtil videre har kørt som smurt i saudiarabisk olie. Foruden et par spillertilgange, der er glippet, så har resultaterne heller ikke været prangende.

Mest nævneværdigt var den kiksede major-kvalifikation, mens også kvalifikationen til Esport World Cup i Riyadh glippede. Og Snappi anerkender, at holdet ikke har levet op til forventningerne, men det er der flere årsager til.

De forventninger, der har været til holdet, vil du selv sige, I har levet op til dem?

Nej, men jeg føler faktisk, at en del af det, som har været ude af vores kontrol. Vi er på niende spiller nu. Vi starter ud med lauNX og mhL, så kom BOROS og s1mple.

Jeg føler først, at jeg nu med dupreeh, har kunnet gøre mit arbejde i forhold til at tilføje de ting, jeg gerne ville og komme videre til næste step, i stedet for at sidde og gentage ting igen og igen og igen.

Kan du sætte lidt flere ord på det? Hvad er det præcis, der er gået galt i forhold til det arbejde?

Der er ikke gået noget galt i forhold til det arbejde. Dem som er i holdet har gjort deres bedste, Men der var bare nogle ting, der gjorde, at vi skulle gentage de samme ting 30-40 gange, og der blev stadig lavet fejl i det, forklarer Snappi.

dupreeh blev annonceret af Falcons den 27. marts, og har været en del af holdet siden. De har kun få officielle kampe sammen, da de var med i kvalifikationen til Esports World Cup 2024, hvor de tabte i femte runde til RUBY.

Men det til trods er Snappi ikke bange for at uddele komplimenter ud til den nye holdkammerat. Særligt rollerne kommer til at passe dupreeh, tror Snappi.

Det er fedt at få Peter (dupreeh, red.) med. Jeg synes, han er utrolig dygtig, spiller rigtig godt i CS2, og så kommer han med godt humør. Han passer rigtig godt ind i den spillestil, jeg gerne vil have. Jeg tror også, at han er glad for at være i det.

Han får nogle roller, der passer ham lidt bedre, end hvad han måske nogle gange havde i Vitality. Fordi mig og apEX spiller meget forskelligt, både på T- og CT-siden. Hvor mange af de roller, han havde i Vitality, er de roller, jeg naturligt spiller. Hvor man løber ind først under executes, eller man tit er B-anker på Mirage og så videre.

Så de roller, han måske ikke var så komfortable i, dem slipper han for. Han får noget mere frihed, så jeg tror, det er et godt match.

Slutspil som minimum

Med tilgangen af dupreeh består Falcons nu af halvdelen af brikkerne fra både det gyldne Astralis-hold samt det majorvindende Vitality-lineup fra Paris sidste år, da zonic og Magisk i forvejen er på plads.

Men selvom nogle af spillerne kender hinanden særdeles godt fra tidligere, så er det ikke, fordi der på den måde går lukket klub i den.

dupreeh har jo en historik med både zonic og Magisk. Kan der gå lidt lukket klub i det, når han kommer ind, og så de tre snakker om gamle dage, eller har det ikke været et problem?

Det tror jeg ikke, at der er så meget af. Ud over det, så er vi også tre spillere fra ENCE, som kan sidde og snakke om præcis det samme over de sidste to år. Så det er der ikke så meget af. Og vi taler også kun engelsk, når vi er sammen som hold. Så ja, det er ikke umiddelbart noget, jeg har oplevet.

Falcons er i ESL Pro League havnet i gruppe B, der desuden tæller Vitality, G2, TYLOO, M80, BetBoom, Sharks og altså dagens modstander TheMongolz.

I alt er der 32 hold i hele turneringen, og heraf går 16 hold videre til slutspillet fordelt på henholdsvis første og anden slutspilsrunder samt kvartfinaler alt efter placering i gruppespillet.

Og selvom han ikke er meget for at sige et konkret mål i forhold til resultat, så lægger Snappi ikke skjul på, at slutspillet som minimum skal nås.

Jeg vil ikke gå ud og sige, hvad der vil være et godkendt resultat. Men vi skal altså minimum ramme playoff. Det er absolut minimum. Men udover det, så vil jeg sige, at det måske handler mere om, hvordan vi spiller. Antaget, at vi rammer playoff. Hvordan ryger vi ud? Hvorvidt vi er tilfredse eller ej. Ja, om vi vinder. Hvad ved jeg? Der kan jo ske hvad som helst. Men det handler mere om processen i det, end nødvendigvis om vi ender top 4, top 8 eller top 16, slutter den danske IGL.

Snappi og resten af Falcons brager sammen med TheMongolz klokken 13.30 i deres åbningskamp ved ESL Pro League.

Falcons
1 - 2
TheMongolz
Alle maps
Falcons K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Peter 'dupreeh' Rasmussen 51 - 46 +5 90.0 69.4% 1.20
Álvaro 'SunPayus' García 45 - 36 +9 76.4 74.2% 1.19
Danmark Emil 'Magisk' Reif 38 - 41 -3 70.3 82.3% 1.06
Pavle 'Maden' Bošković 45 - 44 +1 76.2 69.4% 1.05
Danmark Marco 'Snappi' Pfeiffer 20 - 48 -28 53.8 50.0% 0.56
TheMongolz K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Sodbayar 'Techno' Munkhbold 50 - 44 +6 87.1 71.0% 1.25
Usukhbayar '910' Banzragch 49 - 32 +17 70.2 72.6% 1.22
Munkhbold 'Senzu' Azbayar 45 - 43 +2 76.0 67.7% 1.08
Garidmagnai 'bLitz' Byambasuren 34 - 41 -7 72.0 74.2% 0.96
Ayush 'mzinho' Batbold 36 - 44 -8 62.5 71.0% 0.95
#1(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 11:35
Hunt
Med så stor en playoff er det vel målet for 20-25 ud af de 32 hold...

Det gruppespil er så udvandet man skulle tro blast stod for det...
#2(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 11:56
DOMINA7HOR
De kan sagtens nå langt. Spillerne er bundrutinerede. Dette Falcons-hold minder mig lidt om FaZe. Masser af rutine og erfaring. Og samtidig også firepower.

Jeg forventer et klart forbedret og bedre forberedt Falcons-hold. Som er konkurrencedygtige og kan levere resultater fra starten.
#3(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 12:58
JakobHelms
"Jeg vil ikke gå ud og sige, hvad der vil være et godkendt resultat. Men vi skal altså minimum ramme playoff."

:-)
#4(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 16:27
Baenke
av av av en dårlig start...
#5(Med 4 svar)
25. april 2024 kl. 09:41
Pand43N
Man kan desværre ikke komme udenom, at det ikke ligefrem har gået smertefrit for Falcons - Kunne godt onde dem lidt medgang fremadrettet - ellers bliver det da kendt som lidt af en fiasko - med det budget og armbevægelser de kom ind på scenen med.
#6(Med 3 svar)
25. april 2024 kl. 11:46
Mads_Miskat
Tjaaa.... Tror ikke at de har fået de spillere som de gerne ville have... Så de store armbevægelser blev nok lidt mindre da det kiksede

Det havde set godt ud med M0nesy og Niko på holdet
#7(Med 2 svar)
25. april 2024 kl. 12:28
Pand43N
Eller Monesy og Donk - for at satse lidt mere på nogle unge talenter
#9(Med 1 svar)
25. april 2024 kl. 13:19
Mads_Miskat
Jeg er i tvivl om hvor godt Donk ville fungere på et internationalt hold, hans Engelsk virker ikke sådan virkelig stærkt endnu

Men ok... Hvis han bare skal holde +w i bund og skyde så behøver han måske heller ikke være med på Teamspeak
#10(Med 0 svar)
25. april 2024 kl. 13:32
Pand43N
haha genialt svar - ja de køre bare 4 på teamspeak, også laver Donk hans eget show
#8(Med 0 svar)
25. april 2024 kl. 12:36
aGk
Fedt at se Duppe præstere uanset hvor end han bliver kastet hen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.