casle gæstede Bedst af 3 i den seneste episode.

casle: blameF gik forrest uden for serveren

Den tidligere Astralis-træner giver sine besyv på Astralis' udskiftninger i Bedst af 3.

Lige siden, at Astralis røg ud af RMR-turneringen, hvor hverken blameF eller device stillede op til taberinterviewet, har der været debat om lederrollen i Astralis.

Det er et emne, som tidligere har været på dagsordenen i Bedst af 3, men i denne uge er casle, som var træner i Astralis, med til at give lidt mere indsigt på netop det punkt, da han naturligvis kender spillerne på en anden måde end fans.

casle er som sådan enig i, at det skulle have været en anden end Staehr, der gav taberinterviewet, men Gamin Gladiators-træneren fortæller, at han altid så blameF som en spiller, der tog ansvar uden for serveren.

Nu har jeg lidt indsigt fra min tid i Astralis, og dér vil jeg i hvert fald sige, at hvis der var én, der gik forrest uden for serveren, så synes jeg, det var Benjamin (blameF, red.), siger casle og tilføjer:

Jeg tror måske noget andet, nogle kan sige, er, at blameF også har en virkelig klar og tydelig ide om, hvordan han vil spille. Jeg har aldrig hørt ham sige nej, hvis andre kom med ideer udefra, fortæller casle blandt andet.

Udover at snakke om Astralis er casle blandt andet med til at vende majoren i København.

Du kan høre vores tolvte episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 2 svar)
24. april 2024 kl. 19:25
Hunt
Det er vel lidt det andre også har sagt, hans arbejdsmoral er rigtig god. Det kommer bare ikke rigtig frem med den måde han spiller og caller på inde på serveren.
#2(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 19:28
bimse
+1
#4(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 21:30
Unlucky-Luke
+1
#3(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 20:11
Baenke
Han burde næsten ha' gået forrest til det interview i stedet for staehr så......
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.