sSen skal fremover trække i Astralis Talent-trøjen.

Tidligere holdkammerat og coach sætter ord på nyslået Astralis Talent-spiller

Dust2.dk har fået en snak med en af sSens tidligere holdkammerater, der her sætter et par ord på den ene af Astralis Talents nye spillere.

Onsdag blev der skiftet ud på Astralis Talent, som sagde farvel og tak til JBOEN og tOPZ og i stedet bød velkommen til suma og sSen.

Og mens Astralis tidligere har skævet mod de nærmeste konkurrenter i POWER Ligaen for at finde de næste spillere til talentholdet, så overraskede det flere, at det denne gang var i divisionerne, de nye spillere var fundet.

Dust2.dk har i den forbindelse taget en snak med med sSens tidligere holdkammerat Speedie. Han har i lidt over et år spillet sammen med sSen på henholdsvis Sera og senest i Maknitude. Og han har kun roser til overs for sin tidligere holdkammerat.

Jeg har haft æren at spille sammen med sSen i over 1 år, og han er en fantastisk teammate for at sige det lige ud. Han er rigtig vokal og bringer en rigtig god stemning til et hold. Han er rigtig god til at tage initiativ og hans aim er vanvittigt godt. Hans reaktioner på information er også virkelig gode.

Jeg har altid vidst, at han ville nå langt. Det handlede bare om tid, før han ville blive signet af et godt hold. Jeg glæder mig til at se, hvordan han kommer til at udvikle sig på Astralis Talent.

sSen, hvis nick ifølge Speedie udtales som den tyske by Essen, har de seneste fem sæsoner tørnet ud i 1. division, hvor han har været forbi Linx Legacy Vendetta, SERA Nbgroup og Maknitude. Sidste sæson rykkede han ud af 1. division med Maknitude.

Bliver vi ved Maknitude, så sætter sSens tidligere coach, Raven, også gerne et par ord på sSen og kvaliteterne hos den unge spiller.

Raven, der desuden har været coach i blandt andet CEPTER BITSKINS og nu er hos MASONIC Academy, fremhæver blandt andet sSens evner i clutch-situationer.

I forhold til sSens alder, er han en af de mere komplette spillere jeg har fået glæden af at arbejde sammen med.

Aimet sidder, hvor det skal, comms er hurtige, præcise og klare, og hvis det ikke var nok, så var han klart også en af de største hvis ikke den største clutcher på holdet, så hjernen følger tydeligvis trop.

Hvis han ikke er Danmarks fremtid, på samme måde som Buzz, Altekz, og mange af de andre Astralis-talenter, så ved jeg ikke, hvem er, udtaler Raven til Dust2.dk.

sSen får sin POWER Liga-debut med Astralis Talent i næste uge, hvor Astralis Talent igen har kampe på programmet.

Faktaboks

Nøgletal for sæson 25 i 1. division:

  • Hold: Maknitude

  • Rolle: Support/2nd anker

  • Rating: 1,06

  • ADR: 78,01

  • K/D: 1,10

  • KAST: 75,87%

  • KPR: 0,72

  • HS%: 59

sSens tidligere hold:

  • Maknitude (1. div)

  • SERA Nbgroup (1. div)

  • Linx Legacy Vendetta (1. div)

  • Luxera Rising (3. div B)

  • Luxera (2. div A)

#1(Med 0 svar)
2. maj 2024 kl. 16:54
Baenke
Den havde jeg godt nok ikke set komme. Held og lykke tho!
#2(Med 0 svar)
2. maj 2024 kl. 23:40
PrestigeEsport
Når Raven siger god for ham, så tror jeg på det. En af de største Coach talenter derude..
Dette kan også tydeligt ses med det MASONIC Acd. projekt han har gang i! Så jeg har store forventninger til sSen nu xD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.