FL4MUS spillede senest for Nemiga.

Russer erstatter nye NIP-spiller i GamerLegion

Den 19-årige rifler skal udfylde tomrummet efterladt af isak.

Onsdag blev det endelig officielt, at NIP havde sikret sig underskriften på svenske isak, hvilket naturligvis efterlod et tomrum i GamerLegion.

Erstatningen for den 22-årige svensker er dog allerede på plads, da russiske FL4MUS netop er blevet præsenteret i GamerLegion.

Den bare 19-årige russer er blevet hentet direkte fra Nemiga, hvor han har spillet siden september 2023. Her blev det blandt andet til en smagsprøve af tier 1-scenen, da han og Nemiga deltog ved IEM Chengdu, hvor det blev til en 9. til 12. plads.

GamerLegion har et tørt program i øjeblikket, da holdet ifølge HLTV først spiller igen ved BLAST Premier Fall Groups i slutningen af juli.

GamerLegion består derfor nu af:

  • Snax

  • volt

  • FL4MUS

  • sl3nd

  • aNdu

  • ash (Coach)
    --

  • Danmark acoR (Bænket)

  • Keoz (Bænket)

#1(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 03:05
DOMINA7HOR
Det er lidt en pudsig historie med FL4MUS og GamerLegion. Ifølge OverDrive, så henvendte GL sig til ham og Nemiga allerede før majoren. De testede sågar både hans evner på serveren, og hans engelskkundskaber. Han var på daværende tidspunkt udset til, at skulle erstatte Keoz, som også var taget på badeferie og det hele.

Grundet GamerLegion's pludselig deltagelse i majoren, blev skiftet dog sat på hold. Og efter majoren endte de i stedet med at hente aNdu som erstatning for Keoz. Mens sl3nd blev hentet ind som erstatning for acoR.

GamerLegion holdt dog stadig kontakt til både Nemiga og FL4MUS, og da NIP pludselig henvendte sig vedrørende isak, så gik det stærkt. Og denne gang blev skiftet altså en kendsgerning.

Det er en spændende ung spiller GL har fået sig her. Han bringer noget tiltrængt firepower. Bliver også spændende at se, hvem Nemiga, som ellers endelig havde etableret sig lige omkring top 30-40 stykker, ender med at hente i stedet. Der er en større rokade igang i CIS lige nu, som Nemiga altså bliver en del af.

Cloud9 jagter clax og d1Ledez fra 9 Pandas. Derudover er de også interesserede i den nu tidligere FORZE-spiller, shalfey. Netop shalfey er også på blokken hos 9 Pandas, PARIVISION og Wildcard. De første rygter gik på, at 9 Pandas ville erstatte seized med shalfey, men nu går de seneste rygter på, at kun seized fortsætter hos 9 Pandas, mens shalfey altså kan blive hans holdkammerat.

shalfeys tidligere arbejdsgiver, FORZE, skal have et helt nyt hold, og de kigger bl.a. på spillere som keegaN, spirit, malinov og icyvl0ne. icyvl0ne kunne også være oplagt som FL4MUS' erstatning hos Nemiga.

Udover shalfey, er også ArtFr0st på blokken hos 9 Pandas, som mulig afløser for iDISBALANCE. Det bliver dog ikke nemt for dem, at købe ham fri. En anden PARI-spiller, som tiltrækker interesse, er Patsi, som måske kan ende i BetBoom. Netop BetBoom har også kig på Forester fra AMKAL.

To spillere der også tiltrækker stor interesse, er de to VP.Prodigy-spillere, xdENiSZERA og shady. Her kunne xdENiSZERA også være et bud på FL4MUS' afløser i Nemiga.

Edit: Og til sidst, vedrørende den ene af deres bænkede spillere, acoR, så er han i øvrigt et emne hos TSM sammen med bl.a. k0nfig og Altekz.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.