arT nærmer sig angiveligt et skifte til Fluxo.

Medie: Tidligere FURIA-kaptajn træner med nyt hold

arT kan allerede have fundet sig et nyt hold.

Den tidligere FURIA-kaptajn arT har ikke skullet kigge længe efter et nyt hold.

Ifølge vores søsterside Dust2.com.br skulle brasilianeren nemlig allerede være begyndt at træne med et nyt hold, selvom en endelig aftale mellem holdet og FURIA ikke skulle være på plads.

Angiveligt er det brasilianske Fluxo, der skulle være ude efter arT, og som IGL'en altså skulle have trænet med på en anden Steam-bruger end sin egen.

Dust2.com.br skriver samtidig, at der allerede er igangværende forhandlinger mellem Fluxo og FURIA, hvorfor det mere og mere ligner, at et skifte er under opsejling.

arT vil angiveligt tage pladsen fra PKL, mens også brasilianske nicks skulle træne med holdet i stedet for vsm.

Skulle Dust2.com.br's oplysninger vise sig at være rigtige, kan Fluxo stille med:

  • Brasilien arT

  • Brasilien nicks

  • Brasilien Lucaozy

  • Brasilien zevy

  • Brasilien chayJESUS

  • Brasilien tacitus (Coach)

#1(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 02:32
DOMINA7HOR
Og Dust2.com.br's oplysninger viste at holde stik! Fluxo har præsteret arT og nicks, som erstatning for PKL og vsm, som begge er blevet bænket. 18-årige nicks er i øvrigt hentet ind fra MIBR's akademi hold.

Det er noget af en signing de har lavet her, Fluxo, og for en gangs skyld lykkedes de endelig med at få en ønskespiller. Det, købet af arT, er den statement signing de har forsøgt sig med i et stykke tid nu!

De, Fluxo, var i øvrigt også med i kapløbet om snow's underskrift. Den nu forhenværende Case-spiller, endte dog som bekendt med at skifte til paiN. Udover paiN og Fluxo, så var KaBuM og Wildcard også interessede i snow.
Eftersom Fluxo ikke lykkedes med at hente snow, så valgte de i stedet at gå efter nicks.

Apropos snow, og hans skifte fra Case til paiN, så røg nyezin (nu tidligere paiN Academy-spiller) den anden vej, til Case, som en del af den handel.

n1ssim, som snow har erstattet i paiN, sidder fortsat på bænken hos Sharks, efter han røg tilbage dertil efter hans lejeaftale med paiN fik en ende. Sharks afventer stadig et tilfredsstillende bud på ham, og de har ikke umiddelbart i sinde, at gøre brug af ham igen. Det er ikke lige som med gafolo, som tog en pause, og blev bænket, for senere at vende tilbage og erstatte supLexN1.

Runder min brasilianske rundtur af med destiny, som er blevet fritstillet af RED Canids, og i stedet har skrevet under med Solid.
Og så er Legacy tæt på at hente saadzin fra W7M, som erstatning for coldzera, hvilket naturligvis sætter en ende på Stewie2K's stand-in optræden hos Legacy.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.