Den anden og sidste major i 2024 spilles i Shanghai (Foto: Perfect World)

Her bliver major-holdene udtaget

Du har indtil den 7. august til at skrabe point sammen på Valves verdensrangliste, hvis du vil med til majoren i Shanghai.

Når den kommende major i Shanghai skal afholdes, så er det Perfect World, der står for det.

Nu har turneringsarrangøren annonceret, at du har indtil den 7. august til at samle point sammen på Valves verdensrangliste, hvis du vil med til majoren i Kina. Herefter sender Perfect World invitationer ud til de lukkede kvalifikationer og RMR-turneringer.

Som noget nyt, så bliver der ingen åbne kvalifikationer for Europa, Nord- og Sydamerika, så pointene på ranglisten er altså den eneste mulighed for de danske hold for at komme med til majoren. Derfor er det umuligt at lave samme rejse som ECSTATIC gjorde i København, hvor de gik hele vejen fra de åbne kvalifikationer til Elimination Stage.

Udover deadlinen for indsamling af point, så har Perfect World også annonceret datoer for de lukkede kvalifikationer og RMR-turneringer.

Her er datoerne for Europa:

Europa lukket kvalifikation 1 - 21.-24. august
Europa lukket kvalifikation 2 - 21.-24. august
Europa RMR A - 17.-20. november
Europa RMR B - 21.-24. november

Alle RMR-turneringer bliver afholdt på LAN i Shanghai

Den seneste opdatering af Valves verdensrangliste blev udgivet den 11. juni. Her er Astralis det klart bedste danske mandskab, og skulle de holde deres placering frem til den 7. august, så vil de blive inviteret direkte til den europæiske RMR, der bliver afholdt på LAN i Shanghai.

#1(Med 1 svar)
14. juni 2024 kl. 07:58
JakobHelms
Dejligt for alle BLAST-holdene lige at have et lukket LAN op til udsendelsen af invitationer. Så mangler vi bare de ændrer format til noget round robin så alle holdene kan få skudt deres LAN faktor op i top og hente ekstra point der :-)
#2(Med 0 svar)
14. juni 2024 kl. 08:55
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det ville være en nem og oplagt måde for Blast at øge deres værdi og betydning i turneringskalenderen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.