donk har været vanvittig i 2024.

Spirit indtager førstepladsen for første gang

For første gang i organisationen historie ligger Spirit nu nummer 1 på HLTVs verdensrangliste.

De startede sæsonen med en uovertruffen og rekordsættende sejr ved IEM Katowice 2024, og de afsluttede sæsonen med endnu en flot og overbevisende sejr ved BLAST Premier Spring Final 2024.

Det gør, at Spirit nu får en lille ekstra gave at gå på sommerferie med. De rykker nemlig fire pladser op på denne uges opdateringen af HLTVs verdensrangliste og indtager nu førstepladsen - for første gang i organisationens historie.

Og det er et rigtig godt tidspunkt at tage hoppet på, for da der ikke bliver afholdt nogle store turneringer før Esports World Cup i slutningen af juli, så er der god sandsynlighed for, at Spirit beholder førstepladsen den næste måneds tid.

Fremgang for gla1ve og blameF

I Bunden af top 30 er der også vigtige fremskridt for to danskere. Det er gla1ve i ENCE og blameF i fnatic, der rykker henholdsvis fem og seks pladser frem som følge af deres semi- og finalepladser ved ESL Challenger Jönköping og FiReLEAGUE 2024 Global Finals.

Begge mandskaber skulle dog helst klatre et par pladser længere op efter sommerferien, så de kan kalde sig top 20 eller måske endda top 10-hold.

Sådan ser top 30 ud

#1(Med 1 svar)
18. juni 2024 kl. 20:03
deadite
Og, ja, det er klamt at russerne overhovedet får lov at være med.
Det har selv UEFA og FIFA fundet ud af, hvorfor kan man så ikke i CS2?
#2(Med 0 svar)
19. juni 2024 kl. 23:18
Dennis
Det er klamt fordi der engang blev tegnet en streg på et kort, og deres mødre tilfældigvis befandt sig på den anden side af en streg da de blev født? Vi er alle mennesker, og så længe man ikke støtter krig og mord, så kan jeg ikke se problemet i det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.