skullz har været i Liquid i lidt over et halvt år. Nu er han angiveligt på vej videre.

Medie: FURIA handler i Liquid

Ifølge Dust2.br bliver cadiaN ikke den eneste spiller, som forlader Liquid.

Mandag aften landede nyheden om Liquids bænkning af cadiaN, og nu står endnu en spiller til at forlade det amerikanske storhold.

skullz sætter nemlig kursen mod FURIA, hvis man skal tro Dust2.dks brasilianske søsterside, Dust2.com.br, som fra kilder tæt på sagen erfarer, at parterne er i fuld gang med at få detaljerne for en transfer på plads.

22-årige skullz var ellers en af de brikker, som i december sidste år blev hentet ind til det nye Liquid med cadiaN i spidsen.

Succesen udeblev dog, og Liquid-fans har måttet spejde langt efter spil, som kan retfærdiggøre prisskiltet på over fire millioner kroner, som det angiveligt kostede at købe brasilianeren fri fra paiN.

Foruden en kikset majorkvalifikation i februar så blev holdets højeste placering på verdensranglisten den 11. plads, som de lige nu indtager.

I FURIA kommer skullz efter alt at dømme til at fuldende holdkortet, som siden afskeden med arT har gjort brug af akademispilleren kye.

Det har dog mildt sagt været en katastrofe, da den 19-årige brasilianer har leveret så skuffende præstationer, at han i sidste uge blev bænket.

Holder rygterne stik, kan FURIA ende med at bestå af:

  • Brasilien KSCERATO

  • Brasilien FalleN

  • Brasilien chelo

  • Brasilien yuurih

  • Brasilien skullz

#1(Med 0 svar)
18. juni 2024 kl. 18:21
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ind med Glaive og S1mple hos liquid. Ez ez!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.