Søger du hold til næste sæson?
19D : 07T : 14M : 25S
Pimp er nomineret til årets ekspert.

Ekspert: Dette hold kan HooXi forbedre

Hvis HooXi vil forblive omkring tier 1, kan det godt blive svært for ham at finde et hold, mener Pimp.

For mange var det bare et spørgsmål om tid, før HooXi blev skrottet i G2, og det blev mandag til virkelighed, da han efter næsten to år blev placeret på bænken.

Med ændringen vækker det naturligvis flere spørgsmål, såsom hvem der skal være ingame leader i G2, og hvor HooXi skal fortsætte sin karriere fremadrettet.

Det sidste spørgsmål fik Pimp af Dust2.dk, da vi bad den førende ekspert give et bud på, hvor han kunne se HooXi havne. Og det kan i øjeblikket se svært ud for HooXi, såfremt han sigter efter at blive i tier 1.

Jeg tror, HooXi godt kunne få svært ved at finde et nyt hold, i hvert fald hvis niveauet skal aspirer til det samme som G2, udtaler Pimp til Dust2.dk og tilføjer:

Vitality, FaZe, MOUZ, NAVI mm. ser jeg som udelukket. Astralis, Heroic som værende meget usandsynligt på stående fod.

En anden danskers uheld kan dog måske blive HooXis held, da Liquid - måske - mangler en ingame leader, efter holdet for nylig bænkede cadiaN.

En livline kunne være Liquid; de har stjernerne, de har firepoweren, de mangler noget struktur. HooXi vil på papiret godt kunne være en forstrækning her, slutter Pimp.

Hvilket hold tror du, at HooXi kunne havne på? Del dit bud i kommentarfeltet.

#1(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 15:08
Mads_Miskat
Det er lidt ærgerligt at CadiaN ikke er en bedre riffel spiller, rent IGL mæssigt kunne jeg godt se ham på G2, de mangler ikke en med gennemgribende nye strats, de mangler en som kan hype dem op når det går lidt skidt og give motivation til holdet.

I princippet ligesom Stewie, kan godt være at han ikke præsterede som spiller, men på morale fronten var han helt sikkert årsagen til deres sejr i Dalles.

Dog er jeg i tvivl om Niko og CadiaN ville kunne sammen på sigt

Well thats my opinion i hvertfald
#2(Med 4 svar)
3. juli 2024 kl. 17:16
DOMINA7HOR
Måske GamerLegion, hvis rygtet som Snax til G2 holder stik.

De kan i så fald bytte lige over. Tror GL vil passe meget bedre til HooXi. Der er lidt Flames over det. Plus, de har tre unge gutter, sl3nd, aNdu og FL4MUS, som er soleklare talenter. Tror virkelig han kunne løfte dem, og få det maksimale ud af talenterne, og volt ligeledes.
#3(Med 3 svar)
3. juli 2024 kl. 17:13
JakobHelms
Nedgradering af dimensioner hvis det rygte ender med at holde hjem - men jeg er enig i, at HooXi kunne forbedre GamerLegion, og ville passe godt ind der :-)
#4(Med 2 svar)
3. juli 2024 kl. 17:24
DOMINA7HOR
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Måske TaZ har vetoet for Snax. De to kender hinanden godt.

De har åbenlyst brug for en anchor. Og kan han spille det, og lorte rollerne, bare en my bedre end nexa og HooXi, så er det vel en lille opgradering, men heller ikke mere end det.

Edit: Taktisk, især på T-siden, er det en nedgradering, uden tvivl. G2 var stærke under HooXi, mens GL har været alt andet end imponerende på deres T side, under Snax. Det ville så til gengæld være en opgradering for GL, hvis de kan få HooXi ind!

Var hyped da rygterne om Magisk startede, men nu tyder det så i det mindste på, at Falcons vil bygge op om ham og duppe. Hvilket også giver mest mening for zonic, da han kender dem ud og ind. Og et kæmpe W for zonic og Falcons, hvis Magisk bliver.
#5(Med 1 svar)
3. juli 2024 kl. 17:56
JakobHelms
Ja, præcis. Jeg synes de mister en kæmpe asset i HooXi, som de jo også lige har lovprist for hans taktiske hjælp da de vandt i Dallas, så at få Snax ind som har IGLet nogle umanerligt dårlige T-sides ser jeg som en kæmpe skuffelse. Jeg forstår ikke helt hvad pointen i det er. Jeg synes ikke han er imponerende som ankerspiller heller. Så havde jeg sgu hellere beholdt HooXi indtil et mere spændende alternativ var muligt at hente.
#6(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 18:50
DOMINA7HOR
Enig. Ellers kunne de lige så godt have smidt NiKo ind som IGL, men det var alligevel HooXis playbook de spillede efter, blot med en spiller Stewie2K, som var lige den lille tand skarpere som entry og anker.

Havde de så bare hentet f.eks. Magisk, HeavyGod eller Perfecto, selv om Perfectos engelsk ikke er det bedste, så havde det været bedre.
#7(Med 0 svar)
3. juli 2024 kl. 20:14
BEDST
Hvad med det der UAE hold som zonic forsøgte sig med, kunne han ikke komme på tale der eller er de gået i sig selv?
#8(Med 0 svar)
4. juli 2024 kl. 09:49
Multi
Førende ekspert Pimp 🤣
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.