Boombl4 og Ax1Le er stadig en del af holdet.

Ventetiden er ovre: Her er Cloud9s nye startfemmer

Efter måneder uden en startfemmer har Cloud9 langt om længe fået styr på holdet.

Cloud9 lavede store ændringer, da man i april bænkede H0bbit og Perfecto for at se nye muligheder an efter skuffende resultater.

Siden da har det ene rygte floreret efter det andet på de sociale medier, men nu har Cloud9 langt om længe annonceret sit nye hold.

Ikke særlig overraskende har rygterne holdt stik, da interz, HeavyGod og ICY er blevet hentet ind i varmen, hvor de skal gøre Boombl4 og Ax1Le selskab.

interz er blevet hentet fra bænken i TSM, mens ICY er blevet hentet fra AMKAL, hvor det ikke gik helt smertefrit for sig, da Cloud9 angiveligt prøvede AWP'eren af uden tilladelse. Til slut har Cloud9 hentet den tidligere POWER Liga-spiller HeavyGod fra OG.

Der går ikke længe, før holdet får sin debut, da holdet spiller med i det kommende BLAST-gruppespil, der starter den 29. juli.

Cloud9 er nu:

  • interz

  • Ax1Le

  • Boombl4

  • HeavyGod

  • ICY

  • groove (Coach)

#1(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 09:46
RasmusRoev
Ved ikke hvad jeg skal sige her?
#2(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 10:46
Kjasper
Uimponeret
#3(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 10:49
aGk
Dust2TV sub
Har smagt koldskål der er varmere end det her lineup.
#4(Med 0 svar)
12. juli 2024 kl. 13:10
JakobHelms
Jeg glæder mig til at se dem her i aktion, selvom jeg ikke tror det bliver særligt pænt. Man må i hvert fald konkludere at en eller anden et eller andet sted simpelthen sked i beddet og fuckede op. For under et år siden stod man med sh1ro, Electronic, Perfecto (som alle 3 hører til på top-5-lineups), Ax1le og Hobbit, hvor de to sidstnævnte trods fald i niveau altså også er rimelig habile spillere.

Og så kan man ikke engang holde på sine to nye stjernesignings i et år. Det svarer til at Astralis mister stavn og jabbi her efter Köln! Samtidig hiver man en kontroversiel IGL ind, og mister dermed ens stjerne-AWPer som taget et karrieremæssigt sats og nu sidder og hygger sig rimelig lunt på førstepladsen på ranglisten. Og tilbage står man med en IGL der ikke har kunnet få stjernespillerne til at fungere, en rifler der febrilsk forsøger at finde niveau, og så har man hentet tre stykker her, der - uden at sige at de er dårlige spillere - simpelthen ligger under det niveau man havde tidligere.

Der er en sportsdirektør og manager der burde være fyret.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.