dupreeh sætter blandt andet ord på den skuffende start på året.

dupreeh og Falcons klør på frem mod majoren

Falcons havde langt fra den bedste start på 2024, men det har ikke sat gang i ændringer.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Groups 2024

Da Falcons hentede Magisk, zonic og ENCE-trioen, bestående af Snappi, SunPayus og maden, havde flere store forventninger til holdet.

Efter mere end et halvtår blev potentialet aldrig forløst, og selvom dupreeh ikke har været en del af holdet i lige så lang tid, erkender han, det har været en skuffelse.

Selvfølgelig er det med at klø på med det, vi har gang i. For mig er det jo lidt en speciel situation, for jeg kom ind midt i det hele, så jeg har kun været her i tre måneder i forhold til de andre, der har været her i et halvt år. For dem har det jo helt klart været en stor skuffelse, en stor frustration, og ikke rigtig at levere resultater og overhovedet ikke kvalificere sig til majoren.

Den helt store skuffelse i Falcons var ikke at kvalificere sig til majoren, men det nytter ikke noget at sidde fast i fortiden, så dupreeh har øjnene rettet mod fremtiden.

Mit eget forsøg med Preasy skulle der i hvert fald være et rigtig godt resultat på bordet, før det skulle lade sig gøre (at kvalificere sig til majoren, red.). Det havde været fedt at kunne holde det i gang, men for dem (Falcons, red.) var det uacceptabelt ikke at kvalificere sig med de navne, de har på holdet.

Så det er allerede en stor skuffelse, for det er klart noget, som har fyldt for mange af dem, og det tror jeg stadigvæk på en eller anden måde også det gør, men det vigtigste er, at man bare lægger det på hylden og prøver at fortsætte og ser sig om og får gjort tingene op og have fokus på fremtiden.

Aldrig på tale om udskiftninger

I løbet af sommerpausen var der små rygter på de sociale medier om, at Falcons undersøgte muligheden om at lave ændringer.

Det er ikke noget, dupreeh har hørt noget om, og det har heller ikke været planen at skifte ud.

Nu var jeg selv offer for en udskiftning i sidste sommer. I sidste ende var der selvfølgelig rygter. Det er ikke noget, jeg har hørt om, og planen var hele tiden, at vi skulle fortsætte med den kerne, vi har. Skulle situationen ændre sig i den, så er det jo igen op til management, det er op til zonic at tage de beslutninger.

Der tror jeg bare, man bliver nødt til at have det professionelle mindset om, at hvis der ikke bliver lavet resultater, når man har det budget, og det man kan, når man spiller i Falcons, så er der bare nogle andre, der får chancen.

I Falcons klør man på med holdet, og lige nu er planen ifølge dupreeh, at man fortsætter sammen til majoren som minimum.

Det mindset, jeg selv har, er, at jeg gør, hvad jeg kan for at levere og for at vise mig på min bedste side. Hvis det ikke er nok, og der så kommer en anden, der formodentlig kan gøre det bedre end mig, så er det jo sådan, det er.

Det er jo ikke noget, der er blevet til realitet, og vi har stadig den samme kerne, som jeg havde, da jeg kom med, og planen er også, at vi fortsætter i hvert fald til majoren, og så ved jeg ikke, hvad der sker. Det er jo ikke mit ord overhovedet.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.