POWER Ligaen starter
00D : 06T : 01M : 41S
Jacky og Damp til HLTV Award Show 2023.

Forlovede til anklager overværede kollegas påståede sexchikane

Damp, som har anklaget Maniac for sexchikane til en fest, får nu opbakning af sin forlovede, som også var tilstede til festen.

Jacky, som er caster og vært til diverse CS-events samt kollega til Maniac overværede den upassende adfærd fra sin schweiziske kollega.

Det fortæller han i en video på det sociale medie X.

Onsdag eftermiddag og aften, er der kommet flere beskyldninger mod Maniac, som er blevet anklaget for sexchikane til et afterparty i juni måned efter BLAST Premier Spring Finals. Her var både Maniac og Jacky hyret af BLAST til at guide seerne i gennem turneringen i London. Mens Maniac stod for analysen af kampene ved ekspertdisken, stod Jacky for interviews under turneringen.

I første omgang var det Hannah Marie TZ, som lagde et opslag på det sociale medie X, hvori de første anklager om sexchikane fik set dagens lys mod Maniac.

Et par timer senere benægtede Maniac disse anklager, men kort efter tilføjede Damp endnu en anklage mod Maniac.

Ifølge Jacky, der var til stede ved den omtalte afterparty, blev Maniacs adfærd ikke kun rettet mod Hannah Marie TZ, men også mod sin forlovede Damp. Jacky fortæller, at han personligt observerede Maniacs adfærd og beskriver en række ubehagelige episoder.

Jeg så med egne øjne, hvordan Maniac gjorde ubehagelige tilnærmelser mod Hannah. Han fortsatte med at røre hende, selv efter hun bad ham om at stoppe. Det var tydeligt, at det var upassende, og hun trak sig væk, men han fortsatte.

Det samme gjaldt for Damp, da vi dansede i en lille kreds af mennesker. Vi dansede alle blandt venner, kollegaer og andre fra arrangementet, og han fortsatte med at danse tættere og tættere på hende, flyttede folk ud af vejen, indtil han snublede første gang, og støttede sig ved at tage fat i hendes bryster og numse for at holde sig oppe. Selvfølgelig trak hun sig væk, sagde "lad være med det," og hans svar var en hundeansigt, som om han ikke havde gjort noget forkert. Han snublede omkring tre til fire gange mere efter dette, hver gang med det samme formål. Selvfølgelig var vi alle nu fuldt ud klar over, hvad der foregik, at han bare gjorde det for at befamle hende. Så der var mig og flere andre, der var nære venner, der trak os væk, og han fortsatte med at følge efter os.

Det stoppede dog ikke kun ved disse to kvinder ifølge Jacky. Derudover fortæller Jacky, at Maniacs respons til Hannah Marie er en direkte løgn.

Maniacs udtalelse er en direkte løgn. Det, han har sagt, er ikke i overensstemmelse med, hvad der faktisk skete. Han befamlede flere kvinder den aften, og vi rapporterede det til de relevante personer. Det er vigtigt for mig at understrege, at det var en meget ubehagelig oplevelse for alle involverede.

Jackys vidneudsagn tilføjer et nyt lag til den allerede komplekse situation omkring Maniac. Med både Hannah Marie TZ og Damp, samt nu Jacky som øjenvidne, får vi et mere detaljeret billede af de påståede hændelser ved afterparty'et efter BLAST Premier Spring Finals.

Dust2.dk har kontaktet BLAST for at høre, om anklagerne mod Maniac får betydning for hans involvering i deres broadcast, men turneringsarrangøren er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Se Jackys respons til Maniac her:

#1(Med 10 svar)
4. september 2024 kl. 23:48
Hunt
Yes, sådan. Fuck kildekritik... Det her er se og hør, lets fucking go!

"Maniacs udtalelse er en direkte løgn. Det, han har sagt, er ikke i overensstemmelse med, hvad der faktisk skete."
-Hvad nu hvis maniac, hans bror og bedste ven alle 3 kommer ud og siger det præcis modsatte?
#2(Med 7 svar)
4. september 2024 kl. 23:50
Kristja
Det er da "fint nok" at de laver disse nyheder? Men ja man skal nok tage det med at gram salt, når det kommer fra en mand, som bare kigger på mens han forlovede bliver befamlet ☠️🤦🏻‍♂️

Jeg giver ikke meget for de her rygter og påstande, så længe det er venner, kærester osv der kommer med udtalelserne. Der må jo være nogle lidt mere anonyme personer, som har overværet hendelsen.
#5(Med 6 svar)
4. september 2024 kl. 23:56
Hunt
Well enig..

Hvis jeg røver en bank, påstår jeg ikke gjorde det og så lige hurtigt får mine venner til også at sige jeg ikke har røvet den bank. Så vil man jo kigge på om det er legit eller de bare siger det fordi de er mine venner.

Det virker logisk for dig og mig, sure. Men langt fra alle åbenbart..
#7(Med 5 svar)
5. september 2024 kl. 00:17
Kristja
Der vil altid være nogen, som bare æder flertallets påstande rå! Men man skal selvfølgelig holde sig til troværdige kilder, og kigge på den egentlige troværdighed fra de vidner der nu måtte være.

Det er ihvertfald en nem måde at smadre en mands ry og arbejde hvis man blot kan gøre sådan her...

Det ville svare til jeg fik mine veninder til at starte et rygte om at Pimp er klam i Jomfru Ane Gade 🤣
#9(Med 2 svar)
5. september 2024 kl. 00:28
Hunt
Du kan selv se hvor mange her og på twitter der allerede per automatik æder den rådt at det hun siger, skulle være 100% hvad der er sket.

Så konsekvenserne er allerede i fuld gang for ham, mens vi udefra intet aner om det rent faktisk er rigtigt eller forkert hvad hun siger.

Det er det eneste jeg har forsøgt påpeget i de her tråde og bum bliver jeg skudt i skoen at "jeg er sådan en type mand". Baseret på jeg ikke blindt stoler på hvad en random twitter bruger siger, ligesom dem..
#10(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 00:42
Kristja
Måske misforstår de bare dine formuleringer! Eller også misforstår folk med med vilje, det har jeg lidt på fornemmelsen sker til tider haha
#13(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 01:18
Dennis
Tænk nu hvis hun læste med! Og faldt for hendes ridders beskyttende ord!
#16(Med 1 svar)
5. september 2024 kl. 02:19
Awwdor
Jeg vidste, at jeg ikke var den eneste, der syntes, Pimp var klam i Jomfru Ane Gade. Han stod der i sit stramme spandex-cykeltøj og overbegloede min 🍑👀

Ps. Jeg har kvitteringer
#17(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 03:27
Kristja
Hahaha jeg vil ikke skrive videre på den af respekt for Pimp, men man kan sgu hurtigt brygge en god historie 🤣
#3(Med 1 svar)
4. september 2024 kl. 23:51
MeRo
Dust2 fremlægger blot anklagerne, og så er det vel op til læserne at bedømme om det er troværdige kilder eller ej.
Hvad mener du dust2 burde gøre anderledes?
#4(Med 0 svar)
4. september 2024 kl. 23:54
Hunt
At kalde det for se og hør er nok bare mest en joke fra min side.

Du har i princippet ret, men omvendt ser vi heller ikke dust2 bringe samtlige rygter om transfers hver gang en twitter bruger siger simple skal til astralis og niko til ecstatic. Så der er en vis grad af kildekritik normalt.
#6(Med 6 svar)
5. september 2024 kl. 00:02
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg bliver lidt overrasket over, hvor mange der angriber Jacky på det grundlag, at han ikke tyede til vold overfor Maniac :/

måske jeg bare er alt for soy-boy
#11(Med 4 svar)
5. september 2024 kl. 00:46
JakobHelms
Det synes jeg endda at Jacky kommer rimelig godt rundt om. Jeg havde heller ikke vappet en "kollega"/branche-bekendt en på snuden til en fest på arbejdet, og forstår generelt set faktisk godt hvorfor at modsvaret er at bevæge sig væk fra situationen for at deeskalere, i stedet for at eksalere den ved at ty til vold.
#14(Med 3 svar)
5. september 2024 kl. 01:21
Dennis
Hvis en mand falder ned over min forlovede en enkelt gang, så ville han helt sikkert falde en anden retning næste gang. Man behøver ikke ty til vold, men helt ærligt... Fjern personen fra situationen, læs rummet, hvis det er foregået som de siger, så har manden jo været plørestiv. Hvem ville se på, og lade sin forlovede være i skudlinjen i den situation?
#15(Med 1 svar)
5. september 2024 kl. 01:37
JakobHelms
>Hvem ville se på, og lade sin forlovede være i skudlinjen i den situation?

Hvordan lader man nogen være i skudlinjen i en situation, når man bogstaveligt talt går væk fra situationen og forlader rummet situationen er i?

Hvorfor skulle handlingsforløbet som beskrevet her kræve at Maniac var plørestiv? Kan man ikke rage på folk og lade som om man falder ind i dem, og følge efter dem, når man er ædru?

Jeg synes man skal bide mærke i, at det her er til en industrifest fuld af freelancere, der er afhængige af gode relationer for at blive ved med at kunne arbejde i branchen, og at Jacky er den nye dreng i klassen til det største event han er til indtil videre. Jeg synes man har et lidt forskruet syn på magtforholdet, hvis man mener at Jacky skulle have smidt ham ud (men ja, nogen fra BLAST skulle selvfølgelig have hivet fat i Maniac og have sagt tak for i aften). Det her er jo også et stort event med vel en 200-300+ deltagere, så det er altså også rimelig klart, at der ikke er nogen der har et falkeblik over alt hvad der foregår.
#18(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 08:20
Dennis
Han beskriver selv at det sker 4-5 gange mere? Fuldstændig ligegyldigt hvilken status han har, det var bare ikke sket i 9/10 tilfælde. Stop dog manden? Maniac har mig bekendt aldrig udvist upassende opførsel udover angiveligt denne ene aften. I mit hoved er det tydeligvis en gut der ikke har godt af alkohol. Hvis det her skete hver fest, så smid manden ud på røv og albuer. Hvis det er en dum fejl pga for meget alkohol, så giv manden en chance for at vise næste gang at han har lært af sin fejl. Det her offentlige drama er bullshit.

Og det er noget fis at tro at Maniac har så meget magt at han kan opføre sig upassende overfor en medvært med nogenlunde samme status? Cmon.. Det er ikke en random assistent.
#19(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 12:35
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er enig her, sorry men hvad fanden er det for en kæreste der bare står og ser på mens det efter eget udsagn sker FIRE gange? XD
#12(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 00:55
Kristja
Selvfølgelig er vold ikke den rigtige løsning. Men han burde vel selv have forsøgt at påtale problemet overfor maniac, eller henvende sig til nogle vagter eller lign, så manden kan blive stoppet.

Det undre mig også, at ingen har filmet hændelserne, men blot har set på. Det er sgu lidt sketcy :)
#8(Med 0 svar)
5. september 2024 kl. 00:28
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
De laver en Jes Dorph på ham
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.