NAVI er igen nummer 1 på verdensranglisten.

NAVI generobrer førstepladsen

Søndagens sejr i ESL Pro League giver nu pote på verdensranglisten.

NAVI er igen nummer et i verden.

Det står klart, efter HLTV's opdaterede verdensrangliste landede mandag aften.

Her overtager de førstepladsen fra Vitality, som i sidste uge ellers vippede dem af pinden, mens der ligeledes er rokader i top 10.

Således er Virtus.pro ude af top 10, mens Complexity brager ind på en 9. plads, og søndagens finalister fra Eternal Fire stryger op på en sjetteplads. Sidst men ikke mindst bliver Spirit skubbet ud af top 3 af G2, som i stedet tager tredjepladsen på ranglisten.

Længere nede giver Astralis' køb af cadiaN nu udslag i ranglisten, hvor Astralis falder fire pladser til 17. pladsen og således er tre point foran HEROIC, som ligger nummer 18.

Top 30 får også et nyt mandskab i form af Wildcard, der rykker 10 pladser op og nu er nummer 30 i verden. Her er det særligt de point, det lykkedes for stanislaw og co. at skrabe sammen til ESL Pro League, der giver pote.

NAVI ligger desuden også nummer 1 på Valves rangliste foran Spirit og Vitality, der er á point på andenpladsen.

#1(Med 1 svar)
24. september 2024 kl. 09:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det ligner lidt man i navi har kigget på, at sætte 5 klodser sammen, der rent faktisk passer sammen.
#3(Med 0 svar)
24. september 2024 kl. 10:45
Hunt
Umuligt, handler det ikke om at hente ens venner?
#2(Med 0 svar)
24. september 2024 kl. 09:40
aGk
Dust2TV sub
B1ad3 må være årets coach.
#4(Med 0 svar)
24. september 2024 kl. 13:23
Spække
Navi kan vel på en eller anden måde sammenlignes med begyndelsen på prime Astralis. Et hold uden de største stjerner (bevares Astralis havde device), men hverken denne version af Navi eller den gamle version af Astralis er/var hold, folk havde forudset skulle vinde en hel masse turneringer. Jeg tror faktisk "altid" man arbejder på at sætte 5 klodser sammen, der passer, men problemet er, at det er ret svært at vide, hvilke klodser der så rent faktisk passer sammen, og dem der gør det bedst, er bare ikke nødvendigvis de åbenlyse. Jeg tror i høj grad også det handler om, at de 5 klodser finder ud af, hvorledes de passer sammen. At det handler om at skabe en form for "organisme", hvor spillerne i fællesskab gør hinanden gode, og så betyder det ikke helt så meget hvor mekanisk gode spillerne er.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.