Søger 3 ambitiøse spillere til et nyt hold
8. oktober 2017 kl. 22:34
Strunge
Hey people

Vi er to fyre på 22 år, som har spillet sammen over en længere periode. Derfor er vores plan nu, at starte noget ambitiøst op og søger tre spillere til dette. I må ikke misforstå ordvalget "ambitiøst" da det er ikke fordi, at I som spillere skal priotere jeres dagligdag helt om. Men vi søger tre spillere som er klar på, at give en skalde når vi praccer på de aftalte dage og nogle spillere som er indstillet på, at gode ting tager tid og som samtidig kan hygge sig sammen udenfor pracc. Rettere sagt vi forventer ikke, at vi skal ramme et high-end niveau i opstarten eller vi skal deltage til LAN's i hele landet. Men vi har et mål som hedder, at vi skal forbedre os individuelt og holdmæssigt så meget som muligt og se, hvor det tager os hen.

Hvem er vi?
To fyre på 22 år der har kendt hinanden siden 1,6 og ligeledes spillet sammen siden dengang på forskellige hold. Vi bor begge i og omkring København og det ville derfor være fedt, hvis flere fra holdet kom herfra, dog er dette ikke noget krav. Hvis vi skal bedømme vores niveau ud fra faceit, ligger det omkring lvl 6-8, hvor vi selv spiller. Vi er begge to meget aktive og er på de fleste dage i løbet af ugen. Vores main roller er IGL og AWP. I er meget velkomne til, at spørger ind, hvis der er flere spørgsmål omkring det personlige eller geografiske.

Forventninger til dig/jer?
Vi forventer du har tiden til, at pracce 3 gange om ugen med holdet og vi ser gerne, at du praccer individuelt igennem den udleveret playbook med vores tacs, hvor du kan øve dine nades. Det optimale ville være, at få tre gutter ind som kender hinanden og er spillet sammen, så vi "kun" skal spille "et-led" ind. Vi forventer ligeledes, at du/I har en overall god gamesense og måske har erfaringer med hold tidligere. Vi vil ikke sætte noget "krav" på faceit rank eller ESEA, da vi mener, at det personlige kan betyde lige så meget i et team based game og det individuelle niveau ikke er alt på et hold. Dog forventer vi, som nævnt tidligere, at folk kan "finde ud af spillet".

Der er højst sandsynligt guf for grammar-nazis rundt omkring i tråden og vi har 100% glemt noget, men smid mig en besked over steam. Så tager vi den der :)

steamcommunity.com/profiles/76561197994322225/
Fortsat god dag/aften/nat.
#1(Med 0 svar)
8. oktober 2017 kl. 22:44
RomanEmpire
Kan godt lide dit steam profil billede. Udover det, lader det til at være en fin annonce. Good luck brother.
#5(Med 0 svar)
9. oktober 2017 kl. 08:49
Skafte
Har ansøgt. Skafte :)
#7(Med 0 svar)
9. oktober 2017 kl. 19:18
Skoll
Ansøgt. Skoll :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.