Søger du hold til næste sæson?
19D : 00T : 21M : 11S

Ny turnering i Indien med 1,6 mio. kr. i præmiepuljen

Jet Skyesports er klar til at annoncere den hidtil første franchise esports-turnering i Indien nogensinde.

Skyesports Masters er hvad turneringen kommer til at hedde med fokus på CS:GO som det primære spil.

Turneringen vil blive afholdt som en LAN-begivenhed i Mumbai i 2023 foran et live publikum med otte franchisede hold, som kommer til at konkurrere om den store præmiepulje på over 1,6 millioner kroner.

Jet Skyepsorts har været en førende esports-organisation i Indien og har bidraget til at fremme esports-scenen i landet, så det er en erfaren arrangør, der står bag.

Turneringen kommer til at strække sig over tre måneder, som også omfatter LAN-eventet i Mumbai.

Skyeesports Masters begynder med lokale netcafé-kvalifikationer, som finder sted i 20 byer over hele Indien. Her har organisationen indgået et partnerskab med de lokale netcaféer i en række storbyer for at lede efter de bedste Counter-Strike-talenter.

På den måde får holdejerne muligheden for at scoute og tilføje talenter til deres mandskab, som er udover holdenes nuværende lineup, der kan tælle både indiske men også internationale spillere.

Herefter vil de otte hold kæmpe i Mumbai, hvor LAN-eventet bliver opdelt i både liga- og playoff faser, som vil være åbent for publikum.

Den indiske CS:GO-scene er nærmest ikke-eksisterende lige nu, men det forventer Skyesports at lave om på.

Med afholdelsen af denne turnering vil CS:GO blive genoplivet i Indien, da CS:GO i årtier har været i hjertet i gaming-kulturen. Det fortæller administrerende direktør for Gaming Division i JetSynthesys, der står bag Jet Skyesports.

Det er en betydelig milepæl for os, da vi gør os klar til at præsentere Skyesports' første franchisede esportsliga, der vil indeholde en masse talent og bidrage til væksten af den indiske esports-industri.

Derudover har Jet Skyesports også fokus på at Counter-Strike skal være bæredygtigt gennem årene med henblik på indtægtsstrømme for alle franchisede hold med sponsorater og salg af merchandise.

Der er endnu ikke offentliggjort den præcise placering, samt billet-information, da det bliver annonceret på et senere tidspunkt. De deltagende hold er heller ikke annonceret endnu.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.