jabbi er meget tilfreds med sin IGL.

Storroser cadiaN: "Han er en vanvittig god kaptajn"

Der er kun gode ord tilovers for Heroic-kaptajnen.

Heroic er virkelig mødt op til majoren.

De danske drenge er meget komfortabelt gået 2-0 efter kampe mod FaZe og Apeks, og de er derfor en sejr fra slutspillet i Paris.

For holdets nyeste tilføjelse, jabbi, gør det dog ikke det store, om det er i første, andet eller tredje hug, Heroic spiller sig videre,

Det vil selvfølgelig være rart med nogle ekstra træningsdage, så man kan forberede og fikse de ting, der skal fikses, så det vil selvfølgelig give meget. Det vigtigste er dog bare, at vi kommer igennem. Om det er 3-0, 3-1 eller 3-2 er ligegyldigt - så må vi jo bare tage den derfra.

En vanvittig god kaptajn

Inden den første kamp mod FaZe så man Heroics kaptajn, cadiaN, lave et af de kampråb, han efterhånden er blevet kendt for.

Her så man en tydeligt rørt IGL tale holdet op inden den vigtige kamp, og det er noget, der er vigtigt for holdet.

De (kampråbene red.) har en stor betydning. Det sætter os op og viser folk udefra, at vi går op i det, og at det er det, vi lever for. Det giver det ekstra skub inden en kamp. Selvfølgelig er vi altid klar og glæder os til at spille kampen, men det giver lige det sidste motivation.

På den unge danskers tidligere hold har der ikke været en lige så højtråbende leder til at sætte holdet op, hvorfor det har krævet tilvænning at blive vant til cadiaNs meget vokale stil.

Det er dog ikke noget dårligt, slår jabbi hurtigt fast, da han sender en stor ros afsted til sin kaptajn.

Det er en del anderledes end tidligere hold, og det er selvfølgelig også noget, man har skullet vænne sig til. Jeg synes, at det er vildt nice, og at han (cadiaN red.) er en vanvittig god kaptajn, så jeg er faktisk bare glad for, at han er, som han er.

Næste gang cadiaN skal sætte sit hold op er søndag, når Heroic skal spille i 2-0-kampen.

#1(Med 0 svar)
14. maj 2023 kl. 00:20
JernLars
Held og Lykke til Heroic i næste kamp
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.