POWER Ligaen starter
LIVE
trace skal finde sig et nyt hold.

Into the Breach vinker farvel til trace

Efter et par måneder hos Into the Breach skal trace finde et nyt hjem

Under IEM Cologne blev trace præsenteret som ny cheftræner i Into the Breach, hvor han tog overfor Juve, der holdte en pause af personlige årsager.

Efter et par måneder er tiden hos ITB-mandskabet dog endegyldigt ovre for trace, da Juve vender tilbage som holdets cheftræner

Det skriver ITB på X.

Da trace i første omgang blev præsenteret som ITBs nyeste coach, fremgik det ikke, at han blot var en midlertidig erstatning, men ifølge pressemeddelelsen tyder det meget på, at han blot var på trænerposten, indtil Juve vendte retur.

Vi vil gerne takke trace for hans hjælp under en periode med stor ustabilitet for ITB, og for at overtage efter Juve, mens han tog personlig orlov.

Hans rolle var afgørende for at finde den stabilitet, vi havde brug for at komme videre og opad, og han trak på sin store erfaring for at guide vores hold, imens mandskabet udviklede sig.

Mens Thomas træder et skridt tilbage, og Juve nu er tilbage, har trace og Into the Breach gensidigt besluttet, at han vil træde tilbage for at forfølge andre muligheder. Juve vil nu vende tilbage til rollen som cheftræner.

Vi vil gerne takke Trace for at træde til i en så kort varsel, for den indvirkning han havde, og for at bane vejen for vores fremtidige succeser i CS2.

Into the Breach har ikke fundet formen, siden holdet overraskede alt og alle til BLAST Paris Major, og det sker nok ikke foreløbigt, da holdet ingen kampe har i vente på HLTV.

Into the Breach består af:

  • rallen

  • CRUC1AL

  • misutaaa

  • Bymas

  • Qikert

  • Juve (Coach)

#1(Med 0 svar)
25. oktober 2023 kl. 20:57
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Den klassiske -Juve +Juve fra ITB
#2(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 08:11
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nød ellers hans streams på facebook
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.