forsaken gemmer sig i midten under pokalen på billedet.

Infamøs inder snød på LAN: Nu er bannet ovre

For fem år siden snød Forsaken under en LAN-turnering, on nu er inderens udelukkelse ovre.

Forsaken.

Medmindre man bor under en sten, kan man næsten ikke have undgået at støde på navnet, især hvis man fulgte med på CS-scenen for fem års tid siden.

Dengang spillede den 28-årige inder nemlig for OpTic India, hvor han hurtigt gik viralt, efter han blev fanget i at snyde midt under en LAN-turnering i Indien.

Det blev belønnet med en fem-årig udelukkelse fra ESIC, som blev tildelt tilbage den 24. oktober 2018, hvorfor han nu er en fri mand igen.

Fortryder handling: "Det er utilgiveligt"

Siden den karriereødelæggende episode har Forsaken trukket sig fra esportsscenen, og han fortryder sine handlinger mere end noget andet.

Det fortæller han i et interview til AFK Gaming Post tilbage i 2018.

Jeg har trukket landets navn igennem mudderet, og jeg ved, at det er utilgiveligt. Der er ingen anden at bebrejde end mig. Ingen andre burde tage hadet og skylden for dette end mig, fortæller Forsaken til mediet og fortsætter:

Jeg så hullerne i systemet og udnyttede dem af blinde, egoistiske grunde, og jeg har kun fortrydelse tilovers. Selv efter jeg havde udstået ESIC-sanktionen, kunne jeg have begyndt forfra, men i min dumhed og selvoptagethed fortsatte jeg med at snyde.

Mange mennesker har kæmpet for mig og støttet mig, og nu indser jeg, hvor mange mennesker jeg har svigtet, og hvordan de står til ansvar for straffen, der var ment for mig.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.