sh1ro har trukket sig fra Cloud9s starfemmer.

SH1RO SAT TIL SALG I CLOUD9

Cloud9s startfemmer har mistet deres stjerne-AWP'er sh1ro.

sh1ro trækker sig fra startfemmeren i Cloud9.

Det skriver Cloud9 på X.

Ifølge Cloud9 er det en beslutning, som sh1ro selv har truffet, uden de afslører, hvad der ligger til grund for den overraskende beslutning.

Den russiske stjerne tager plads direkte på transferlisten, da Cloud9 er åbne overfor tilbud for den 22-årige AWP'er.

sh1r0 har spillet sammen med Ax1Le siden Gambit Youngsters-tiden, mens H0bbit slog sig sammen med de to føromtalte spillere på Gambits førstehold.

Senest blev Perfecto og electroNic præsenteret på Cloud9, og flere spåede, at holdet havde potentialet til at blive verdens bedste. Ind til videre må det erkendes, at potentialet i hvert fald ikke er nået endnu.

Cloud9 består nu af:

  • H0bbit

  • Ax1Le

  • electroNic

  • Perfecto

  • groove (Coach)
    --

  • sh1ro (Transferlisten)

#1(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 18:41
Kristja
👀
#2(Med 1 svar)
26. oktober 2023 kl. 19:46
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Degster?
#3(Med 0 svar)
26. oktober 2023 kl. 20:58
Awwdor
Det var også min umiddelbare tanke men han har før udtalt at han aldrig mere skulle spille på et CIS hold.
#4(Med 0 svar)
27. oktober 2023 kl. 04:00
DOMINA7HOR
Som jeg også skrev i nyheden om s1mple, så er det vel ikke ligefrem tilfældigt, at nyheden om sh1ro og s1mple kommer ud samme dag?

Tænker sh1ro var godt træt af deres planer på sigt, hvorfor han valgte at sige farvel allerede nu. For hvorfor være en del af et hold, hvor du ikke er en del af deres fremtidsplaner?
Her taler jeg naturligvis om de rygter, der allerede er blusset op, om at Cloud9 har planer på sigt om, at samle et hold med s1mple, Boombl4, Perfecto, electroNic og Ax1Le.

Der er roster lock til BLAST Fall Finals (hvor C9 deltager), allerede på tirsdag, den 31., så de har travlt nu. Rygterne går på, at Boombl4 allerede bliver præsenteret som erstatning for HObbit i løbet af denne uge/weekenden, mens degster ligner manden, som på kort sigt skal erstatte sh1ro.

Degster var i øvrigt eftersigende tæt på at agere standin for Heroic, men det blev ikke til noget. Formentlig fordi han i stedet endte med, at gå med C9.

Hvad sh1ro angår, så bliver det spændende at se, hvor han lander. Måske BetBoom, med nafany i spidsen, kunne væee et bud, om end jeg synes det ville være synd, hvis zorte skulle ofres. Sådan er gamet dog nogle gange.
Tror dog i sidste ende, at sh1ro holder sig til et russisk-talende projekt. Ser ham ikke umiddelbart på et internationalt hold, selv om han har evnerne til at gå ind i startfemmeren hos de fleste internationale tophold.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.