Brollan har ikke været i aktion for NIP siden begyndelsen af september.

MOUZ hiver bænket NIP-svensker med til Abu Dhabi

Efter frozens afgang har MOUZ nu holdkortet til årets sidste turnering på plads.

Vi nærmer os med hastige skridt årets sidste store turnering, når BLAST Premier World Final skydes i gang i Abu Dhabi i næste uge.

Her skal otte mandskaber dyste om triumf, og et af dem er MOUZ, som mandag sagde farvel til frozen, som fremover skal tørne ud for FaZe.

MOUZ har dog fået holdkortet til turneringen på plads, da de stiller til start med Brollan, der er bænket i NIP. Det har den tyske organisation løftet sløret for på X mandag eftermiddag.

Sidst Brollan var i kamp for NIP var til ESL Pro League-gruppespillet i sensommeren, og siden da er han kun registreret i en enkelt ESEA Cash Cup i november, hvor han stillede til start med et svensk mixhold.

Vi har derfor stadig til gode at se, hvad den svenske riffelspiller for alvor kan i CS2, der som bekendt er blevet udgivet i mellemtiden.

Til BLAST Premier World Final i Abu Dhabi er MOUZ havnet i gruppe B, hvor FaZe, Heroic og G2 desuden er at finde. Netop G2 er første modstander for MOUZ i åbningskampen.

Turneringen har en præmiepulje på 6,89 millioner kroner og spilles fra onsdag til søndag i næste uge.

MOUZ stiller med følgende til BLAST Premier World Final:

  • siuhy

  • torzsi

  • Jimpphat

  • xertioN

  • Sverige Brollan (Stand-in)

  • Danmark sycrone (Coach)
    --

  • Danmark sirah (Udskifter)

  • Danmark Chr1zN (Udskifter)

#1(Med 0 svar)
5. december 2023 kl. 09:56
DOMINA7HOR
Kan egentlig godt se Brollan som fast mand på dette hold, hvor siuhy så i stedet får mere impact, akkurat som han havde hos GL. Brollan har erfaringen og kan sagtens gå ind og spille nogle af de lidt mere utaknemmelige roller. Måske det endda kunne give Brollan lidt nyt liv og sin anden ungdom i CS-verdenen.

Ellers kunne lauNX også være en mulighed. jks lige så, om end jeg tror, at han genforenes med kassad i BLEED. Desværre for Sprout, så kunne cej0t også være en oplagt erstatning.
Bliver det hverken Brollan, lauNX, jks eller cej0t, så kunne det være ret fedt hvis de gav sirah chancen!

Hvis Brollan gør det godt her og i deres praccs, så tænker jeg dog der er en god chance for, at de kan gøre skiftet permanent. Rollemæssigt synes jeg som nævnt det giver god mening.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.