Nyt NRG mislykkes i endnu en kvalifikation

Det nye nordamerikanske mandskab misser IEM-turneringen i Kina.

NRG går glip af IEM Chengdu.

Det står klart, efter de ikke formåede at spille sig videre til den lukkede kvalifikation.

I den første åbne kvalifikation blev de slået ud af Badass, der dog tabte den afgørende kamp til Liquid, som tog den første plads videre.

I den anden og sidste åbne kvalifikation til IEM Chengdu havde NRG fået styr på Badass, som de slog med 13-6. Herefter blev de dog kørt over af stanislaw og co. fra Wildcard, der bankede NRG med 13-4.

Canada Damian 'daps' Steele 5 - 15 -10 49.8 58.8% 0.45

Det blev da også Wildcard, der løb med pladsen i den lukkede kvalifikation efter en sejr over Nouns i finalen.

Deltagerlisten til den nordamerikanske lukkede kvalifikation til IEM Chengdu ser dermed ud som følger:

• Verden M80 (Inviteret)

• USA BOSS (Inviteret)

• Verden Liquid (Åben kvalifikation #1)

• USA Wildcard (Åben kvalifikation #2)

Skuffer i RMR-ræs

Det er anden gang at det ellers - på papiret - stærke NRG skuffer fælt i en kvalifikation.

Brehze, oSee, og co. formåede nemlig heller ikke at skyde sig videre til den amerikanske RMR-turnering.

De kom ellers gennem den første åbne kvalifikation, men i den lukkede kvalifikation, hvor otte ud af 16 hold gik videre, endte de ikke i den øvre halvdel.

De må derfor se både RMR-turneringen og IEM Chengdu fra sidelinjen. Da det ikke lykkedes NRG at købe sig ind i BLAST, bliver deres næste turnering ESL Challenger League North America.

#1(Med 0 svar)
20. januar 2024 kl. 13:45
DOMINA7HOR
De er kommet skuffende fra start. Længere er den ikke. De skal passe på, der ikke går for meget EG i det for dem...

Den lukkede kvalifikation startede i øvrigt i nat. Liquid slog BOSS 2-0 (13-5 / 13-5), mens Wildcard slog M80 2-1 (4-13 / 13-9 / 13-5) i de to upperbracket semifinaler.

I upperbracket finalen vandt Liquid overbevisende med samlet 2-0 (13-3 / 13-9) over Wildcard. Lowerbracket finalen endte med en 2-0 (13-7 / 13-8) sejr til M80 over BOSS.

Wildcard møder maNkz og co. i consolidation finalen i nat, lidt over midnat. Vinderen af den kamp møder Liquid i finalen senere i nat/ tidligt i morgen tidlig.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.