casle overgår sit tidligere hold efter flotte præstationer til majoren.

ECSTATIC OVERHALER ASTRALIS PÅ VERDENSRANGLISTEN

Danmarks major-darlings har overhalet Astralis på HLTV's rangliste.

Astralis er ikke længere det næstbedst rangerede danske hold på HLTV's rangliste.

Med mandagens opdatering af listen overhaler ECSTATIC nemlig Astralis, da førstnævnte går syv pladser frem, mens Astralis falder med fire.

Det betyder også, at Patti, salazar, Queenix, Nodios og kraghen nu ligger nummer 21 i verden efter deres flotte major-run, mens Astralis falder til nummer 23.

Længere oppe går HEROIC, ligesom ECSTATIC, også fremad, og det betyder, at de danske drenge bryder igennem til top 10, for første gang siden holdet blev samlet.

Kigger man udover de danske hold er ECSTATIC ikke det hold, som er steget mest på listen.

Brasilianske paiN er nemlig gået vilde 11 pladser frem og bryder derfor igennem til top 20, hvorfor de nu er det næstbedste brasilianske hold efter FURIA.

Se den fulde top 30-liste herunder:

#1(Med 1 svar)
25. marts 2024 kl. 19:45
Smins
Hvordan rykker Furia 3 pladser op? Kæmpe Troll
#4(Med 0 svar)
25. marts 2024 kl. 20:06
JakobHelms
Bonuspoint for placering i Opening Stage + 2-0 sejre over ENCE og SAW (og en del mindre for KOI) der er/var over dem i verdensranglisten - men du kan trygt stille dig i kø med de andre, der heller ikke kan finde ud af hvordan verdens mest gennemskuelige ranking-system med ekstrem gennemsigtighed fungerer :-).
#2(Med 4 svar)
25. marts 2024 kl. 19:48
Hunt
Tæller point fra majoren allerede nu eller kommer de først når hele majoren er slut?
#3(Med 1 svar)
25. marts 2024 kl. 20:01
n0bodi
Uden at være helt sikker, tror jeg tæller med.. ville give mening, da flere af de hold som er steget godt har været med i play-in. Den bliver jo opdateret ugentligt.
#7(Med 0 svar)
25. marts 2024 kl. 20:12
Hunt
#5 er nok det rigtige svar
#5(Med 1 svar)
25. marts 2024 kl. 20:05
JakobHelms
Man har fået point for kampene og så for placering i Opening Stage, der hos HLTV tæller som et separat event - men det helt store ryk fra selve majoren kommer selvfølgelig først efter at hele majoren er slut :-).
#6(Med 0 svar)
25. marts 2024 kl. 20:12
Hunt
Det var også hvad jeg tænkte, fordi selve majoren ikke er færdigspillet endnu men fx ecstatic stadig er rykket en del op.
#8(Med 60 svar)
25. marts 2024 kl. 20:53
thenoodle
Godt at se og velfortjent! Håber på længere sigt med mere erfaring at vi endelig kan få et Dansk hold igen idemindste i top 10
#9(Med 59 svar)
25. marts 2024 kl. 21:24
Hunt
Vi har godt nok allerede et dansk hold tilbage i top 10 ;)
#10(Med 57 svar)
25. marts 2024 kl. 22:14
AwF
Halvt dansk, ligesom Falcons. ;-)
#11(Med 56 svar)
25. marts 2024 kl. 23:11
Hunt
Falcons er (for nu) et internationalt hold uden en core fra et bestemt land.

Heroic er stadig dansk, med en core på min. 3 danske spillere :)
#12(Med 55 svar)
25. marts 2024 kl. 23:29
AwF
Ahh, jeg synes nu coachen er en stor del af et hold.
Så jeg kalder dem begge 3/6. :-)

Jeg ved godt at de fleste bygger det på HLTV’s måde at opdele hold. Den ser jeg mig pænt udenom, da den logik ikke bruges i nogen anden sportsgren, da den ret simpelt ikke holder vand. 😅
I min optik er et dansk hold et hold på dansk jord, med et selskab og en skattepligt i Danmark.
#13(Med 54 svar)
26. marts 2024 kl. 08:50
Hunt
Du tager fejl, det er bare fakta som hltv antager det.

Det er 99% enige i, det er dit problem du ikke ser det ens..
#14(Med 22 svar)
26. marts 2024 kl. 09:17
RasmusRoev
Han er bestemt ikke enig! :)

Som jeg har sagt før. Vi ser om alle er ligeså enige i det "danske" Heoric, som folk vil være i det "danske" falcons, hvis de hiver en dansker mere ind :)

Heoric er ikke dansk og bliver det aldrig. Så kan HLTV sige hvad de vil, og du må komme med dit fakta kort, og det er også OK! ;)
#15(Med 21 svar)
26. marts 2024 kl. 09:20
Hunt
Fakta er jo bare vi antager det ud fra hvad hltv siger ift flag ved holdet.

At der sidder 20 sure danskere herinde og tuder, er jo ikke ALLE andres problem..

hltv er nu engang dem som er baggrund for ret meget her i cs og ikke hvad 20 folk herinde brokker sig over.

Det er ligesom med astralis, der sidder 20 folk herinde som bare elsker astralis ligemeget hvad de laver, mens alle andre bare sidder og griner af dem..

Accepter nu bare at det er den her måde alle andre ser det på...
#19(Med 11 svar)
26. marts 2024 kl. 13:29
Mala
Altså.. Du elsker virkelig at diskutere, bare for at diskutere? Ja HLTV vælger at gøre det på én måde, men det betyder hverken at det er korrekt eller andet.
Det er nu bare engang måden man gør det på, da man "altid" har gjort det sådan - Men sådan gør man ingen andre steder, hvorfor folk gerne må føle at Heroic eller Falcons ikke er dansk, hvis de har lyst - Uden at du skal være efter dem?

Du nævner jo så pænt selv at de har en dansk core, og derfor har de et dansk flag. Det er vel dig som overtolker og siger at fordi der er et dansk flag, så er det et dansk hold? Det fortæller vel bare at størstedelen af holdet er dansk, eller har du et regelsæt fra HLTV, nu hvor du trækker "fakta-kortet" igen og igen :)
#22(Med 10 svar)
26. marts 2024 kl. 13:36
Hunt
Fordi du "føler" noget og vi andre har en generel definition om hvad der er rigtigt. hltv, blast, esl, dust2 osv kører efter samme regel om en core for et hold er 3 spillere.

Bare fordi du føler noget, gør det ikke dit svar til en sandhed. Hvis du føler 2+2 er 5? Så er det stadig forkert selvom du føler det.
#24(Med 9 svar)
26. marts 2024 kl. 13:46
Mala
Er du typen som bliver sur på dine medtrafikanter på motorvejen, for ikke at køre med lang lys om natten nu hvor det faktisk er lov?

Og igen, hvor er det regelsæt fra HLTV som du henviser til i dine fakta?
DU "føler" jo netop at det er dansk, fordi coren er dansk? Men du er typen som skal belære andre om din holdning, da det er den eneste rigtige, prøv at se indad - Jeg valgte bare at være dobbeltmoralsk, da du altid er det når du kommenterer, men fedt at du opdagede det, - Måske du opdager det næste gang du selv kommenterer :)

Det hjælper ikke at tale negativt om andre, når du debatere, du virker bare umoden, så hold dig nu til topic - Bare fordi du "føler" at holdet er dansk, fordi der er et dansk flag, så er det ikke tilfældet?

Men fedt at du lige sammenligner matematik med noget folk har holdninger omkring, det viser bare endnu en gang at du har den højeste IQ herinde ;)
#25(Med 1 svar)
26. marts 2024 kl. 14:00
Mala
Og lad nu være med at bruge for meget krudt på at "vinde" diskussionen. Mit eneste formål var egentlig bare at vise dig, at du selv tolker på tingene - Ligesom alle andre. Det giver dig ikke mere ret at du råber højt, eller taler ned til andre som har en anden holdning end dig...
Ja et dansk flag ved heroic betyder at coren er dansk, ikke at holdet er dansk.. - Ellers skal jeg have et bevis, som du ikke har :)

God vind, og husk at trække vejret!
#27(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 14:05
Hunt
Jeg tolker ikke noget? Jeg tager fakta ud fra hvordan hltv, dust2, valve, esl, blast gør tingene. læs #26.

Accepter nu bare du ikke har ret
#26(Med 6 svar)
26. marts 2024 kl. 14:03
Hunt
Forskellen er at reglerne hos hltv, dust2, esl, blast siger A, det er ikke noget jeg føler.

Du føler noget andet, fair nok, men derfor har du ikke ret.

Min holdning er at røve en bank er lovligt, så derfor vil jeg nu røve en bank. Det føler jeg er rigtigt... Det er så dum du lyder nu..

Her er fra hltv "All of that is predicted around a 3-man ore each team is required to have" omkring deres ranking fx.

Her er fra dust2, imaproblem fik et spot i powerligaen fordi de havde en core på 3 mand fra det hold der rykkede op fra 1. div.

Blast har fx deres kvals hvor de er opdelt i regioner, hvor man fx skal have 3 spillere fra et bestemt land eller region. Igen en core på 3.

Hltv har flag bag hvert hold, ud fra en 3 mands core på et givent hold.

esl sætter hold i forskellige regioner ift ranking og invites baseret på holdets region, baseret på en 3 mands core.

Samme gælder valve med RMR spots, både en 3 mands core ift at holde deres spot og en core ud fra en region om man skal spille den ene eller anden RMR.

Igen, det er ikke så svært at se håber jeg.

Nu vil jeg gerne bede dig om at komme med steder hvor cs holdet fra heroic står, tæller eller gælder som russisk? Andet end hvor du føler ting..
#28(Med 5 svar)
26. marts 2024 kl. 14:07
Mala
Heldigvis fortæller du selv at "esl sætter hold i forskellige regioner ift ranking og invites baseret på holdets region, baseret på en 3 mands core.

Samme gælder valve med RMR spots, både en 3 mands core ift at holde deres spot og en core ud fra en region om man skal spille den ene eller anden RMR."

Det må jo betyde at DU antager at coren er holdet? Ja så "føler" du jo noget igen som ikke er rigtigt? :)
Helt rigtigt at man tager udgangspunkt i coren, men du taler som om det er holdet
#29(Med 4 svar)
26. marts 2024 kl. 14:06
Hunt
Bare fordi jeg ikke acceptere at du føler noget er rigtigt...

Det må være hårdt at føle hvad der er rigtigt og ikke gide acceptere hvad det er rigtigt/fakta.
#30(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 14:16
Mala
Bliver du altid personlig når du taber en diskussion? I dit hoved er at føle og have en holdning til noget det samme, hvorfor vi stopper diskussionen her, for du virker ikke til at være en dag over 20...

Du taler hele tiden om fakta, men i sidste ende fortæller du at når du læser "coren" så er det lig med "holdet" hvilket jo ikke er rigtigt?


Fakta er at der føres krig i Ukraine, holdning er hvem man holder med - vigtig viden når man debatere, du ligner ikke en der kender forskellen :)
#31(Med 2 svar)
26. marts 2024 kl. 14:27
Mala
"Bare fordi du synes at når man omtaler en core, så er det per definition det samme som hele holdet" Så er det altså ikke rigtigt..
Elsker din logik, den er sgu til at forstå - Total biased af din egen holdning :)
#33(Med 1 svar)
26. marts 2024 kl. 14:45
Hunt
Ikke egen holdning.

Fakta fra hltv, dust2, esl, blast, valve
#35(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 14:52
Mala
Nu lyver du jo igen :)

"Her er fra hltv "All of that is predicted around a 3-man ore each team is required to have" omkring deres ranking fx.

Her er fra dust2, imaproblem fik et spot i powerligaen fordi de havde en core på 3 mand fra det hold der rykkede op fra 1. div.

Blast har fx deres kvals hvor de er opdelt i regioner, hvor man fx skal have 3 spillere fra et bestemt land eller region. Igen en core på 3.

Hltv har flag bag hvert hold, ud fra en 3 mands core på et givent hold.

esl sætter hold i forskellige regioner ift ranking og invites baseret på holdets region, baseret på en 3 mands core.

Samme gælder valve med RMR spots, både en 3 mands core ift at holde deres spot og en core ud fra en region om man skal spille den ene eller anden RMR."

Se al den tekst du selv har valgt at bruge som bevis i dit argument? Der står sort på hvidt at det hele baseres på en 3mands core?

DU vælger at kalde det "holdet" ud fra coren - Det er DIN opfattelse at det er sådan, dvs. DIN holdning :)

Måske fordi DU føler at det er sådan det skal tolkes? Men uanset hvad, så er det sådan DU tolker det, hvorfor du ikke skal sidde herinde og kalde ting for "fakta" når det er DIN holdning... En core er en core, altså "størstedelen" af holdet, ikke hele holdet :)
#32(Med 8 svar)
26. marts 2024 kl. 14:44
RasmusRoev
Derfor kan vi vel godt have den holdning? :) Længere er den vel ikke?

Og du må da give ret meget hen af vejen? Bare lidt (:

At du liiiige hiver Astralis kortet igen. Det siger grunden til, at 98% af siden her, har et problem med dig. Og det er FAKTISK FAKTA!!!!
Dertil så kaldes det du spørger om FANS. RIGTIGE fans! Dem der står bag dem lige meget hvad. Og dem har Astralis. Det må man sku sige :)
#36(Med 7 svar)
26. marts 2024 kl. 14:47
Hunt
Folk må da gerne have deres holdninger, de skal bare ikke komme og påstå det er fakta fordi de føler det.

Folk må mene og føle hvad de vil, men 2+2 er stadig 4 ligemeget hvad folk føler eller mener det burde være.

Ret i hvad? "Jeg ved godt at de fleste bygger det på HLTV’s måde at opdele hold. Den ser jeg mig pænt udenom,"
Så den måde hltv, dust2, esl, blast, valve gør tingene på er ligemeget fordi en krænket dude herinde føler noget andet? lol nej
#37(Med 6 svar)
26. marts 2024 kl. 15:00
Mala
Det er jo netop ikke deres måde at opdele det på... Der bliver ALTID talt om coren, og coren er ikke holdet. Så selvom coren er dansk, så gør det ikke holdet dansk - Det er fint at du føler at det er sådan det burde være, men det er jo ikk korrekt :)

Den eneste som er krænket herinde, er ham der tror han har ret i alt :)
#39(Med 5 svar)
26. marts 2024 kl. 15:41
Hunt
Jeg føler ikke en mening, jeg tager den ud fra hvad der er normen fra hltv, dust2, valve, esl og blast.

Stop dog med at blive krænket over fakta
#40(Med 4 svar)
26. marts 2024 kl. 15:46
Mala
Øh, du har selv linket til 4 TO's som baserer det på COREN, og alligevel mener du at du slynger "facts" ud?
Du føler at en core definere holdet, hvorfor du jo direkte har en holdning til det - Så vi kan jo begge blive enige om at du ikke kommer med facts, udover dem du bilder dig selv ind?

Jeg har seriøst min tvivl til om du kan engelsk... Det står jo SORT PÅ HVIDT at du ikke har ret? :)
¨
Men som jeg nævnte tidligere... Du diskutere vist kun for at få det bedre med dig selv.
Du minder mest af alt om en med lavt selvværd som har narcissistiske træk, siden du har et behov for at have ret? :)
#41(Med 3 svar)
26. marts 2024 kl. 15:46
Hunt
Så du beskriver altså dig selv? "Du minder mest af alt om en med lavt selvværd som har narcissistiske træk, siden du har et behov for at have ret? :)"

Når man skal bestemme et holds land/region bruges coren også. Hvor svært er det at forstå?
#42(Med 2 svar)
26. marts 2024 kl. 15:48
Mala
Well, jeg vil gerne give dig ret, hvis der var beviser for det - Men derimod har jeg beviser for at du ikke har ret, men alligevel argumentere du mod mig? Altså.....
"Når man skal bestemme et holds land/region bruges coren også. Hvor svært er det at forstå?" - Ja det er jo præcis det jeg skriver, men det er jo ikke holdet som du prøver at bilde mig ind :)
#43(Med 1 svar)
26. marts 2024 kl. 15:48
Hunt
Så hvis en core er 3 spillere fra EU er holdet tilhørende EU og de skal spille en EU kval.

Udskift EU med danmark.
#44(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 15:55
Mala
Ja så udgør coren dansk nationalitet, hvilket er kravet i TO's regler - Netop at coren er afgørende for hvilken region man spiller i...

Du tolker så videre på det, selvom der ikke står noget omkring det NOGEN steder :)

3 spillere kan aldrig været holdet, de er jo netop coren...

Skal vi ikke bare lukke den her og ønske hinanden god påske - Alle kan se at du er dobbeltmoralsk og postulere dine egne holdninger som facts
#16(Med 3 svar)
26. marts 2024 kl. 12:59
9600BAUD
Jeg ser meget gerne lidt dokumentation for at 99% er enige med dig, for det er jo ikke alle der er Heroic fanboys ligesom dig, som kun tror på den ene part og lader nogle få højtlydte Astralis hadere udgøre 99%…

Jeg ser desuden, at de fleste der viser sympati for Astralis, sagtens kan se de mange fejl der er begået i organisationen - men at du aldrig kan se noget positivt ved Astralis. Lidt komisk at du alligevel kalder dem for fanboys imens du ikke selv vil indse at du er den største fanboy af Heroic.

/Baudie
#20(Med 2 svar)
26. marts 2024 kl. 13:19
Hunt
Den primære forskel på jer jeg kalder for "astralis fanboys" er at i ikke kan se begge sider af nogen sager overhovedet.

Mens jeg omvendt sagtens kan se når Heroic fejler, både som org eller spillerne på serveren.

Det er blevet bedre det sidste 1 år ca, fordi astralis har fejlet så hårdt og er sunket så dybt at selv astralis fanboys (nogle af dem) kan se hvor skidt det står til.

Det her handler om hvordan nationaliteten af cs hold er defineret, hvor den generelle definition er ud fra coren på holdet. Fx 3 spillere, som gør heroics cs hold dansk. Det er ikke svært at forstå, det burde selv du kunne se og forstå. (Håber jeg i hvert fald).
#34(Med 1 svar)
26. marts 2024 kl. 14:49
9600BAUD
Du glemte at henvise til hvordan du er kommet frem til de 99%?

Ligesom dit eksempel med at bevise at 2+2=5 eller gælder det pludselig ikke dine postulater?!

/Baudie
#38(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 15:02
Mala
Hans fakta har han i hovedet, bare kig min diskussion med ham :)

At man overhovedet sammenligner facts (2+2=4) med noget som man har forskellige holdninger omkring, viser jo bare hans børnehavedebatering hvor han tror han får ret, hvis han råber højest og længest tid
#17(Med 26 svar)
26. marts 2024 kl. 13:10
AwF
Nej det er ved gud ikke fakta.
Det er blot måden de har valgt at sætte det op på.

I min optik er det 3 danske spillere på et Norsk(russisk?) hold.
#18(Med 25 svar)
26. marts 2024 kl. 13:16
Hunt
Heroic er en russisk org med et dansk cs hold.

Orgen er russisk fordi den er ejet/købt af et russisk firma.

Cs holdet er dansk fordi det har en dansk core af spillere, som er sådan vi i den her sport har valgt at se nationaliteten af hold.

Det er vel ikke så svært at forstå.
#21(Med 24 svar)
26. marts 2024 kl. 13:26
AwF
Det er sådan du har valgt at se det.*

Jeg siger russisk klub med 3 danske spillere.
#23(Med 23 svar)
26. marts 2024 kl. 13:37
Hunt
"du" eller hltv, blast, esl, dust2 og langt de fleste mennesker der ikke sidder og "føler" noget er rigtigt.

Bare fordi du føler noget, gør det ikke dit svar til en sandhed. Hvis du føler 2+2 er 5? Så er det stadig forkert selvom du føler det.
#45(Med 22 svar)
26. marts 2024 kl. 18:15
AwF
Det er ikke skrevet i sten Hunt. Er det svært at forstå?
Det er jo en elendig sammenligning du laver.

Hvis en turnerings første stadie var at spille nationale kvalifikationer, hvor skulle FaZe, Mouz, G2, Na’Vi osv spille? Er de bare automatisk diskvalificeret fra sådan en turnering? Eller får de den luksus bare at kunne vælge en af de 5 nationaliteter? Eller skulle man være reel og sige at en tysk klub spiller i en tysk kvalifikation?
#46(Med 21 svar)
26. marts 2024 kl. 18:25
Hunt
Ja, hvis der er en dansk kval eller en dansk liga (fx powerligaen)kræver det et dansk hold/core.

Faze ville ikke kunne spille i powerligaen men heroic ville godt.

Hvis jeg vælger at lave en turnering med nationale kvals og faze/mouz ikke har en core der passer ind i de lande/regioner jeg har lavet kvals for? Så nej, så kan de ikke være med..
#48(Med 20 svar)
26. marts 2024 kl. 21:19
AwF
Og så kan du stadig ikke se at HLTV logikken er helt ude og skide, og at det er derfor den logik ikke anvendes noget andet sted end i vores (med alt respekt) ret uprofessionelle Esport miljø?

Tak for kaffe Hunt. Jeg er ude.
#50(Med 19 svar)
26. marts 2024 kl. 21:32
Hunt
Men når det nu er den metode vi har valgt at bruge over alt i esport? Så følger vi jo den..

Hvordan de gør i tennis eller fodbold kunne ikke være med ligegyldigt?
#51(Med 18 svar)
26. marts 2024 kl. 22:17
AwF
Der er problemet Hunt. Det er ikke valgt i CS.
Der er ingen turneringsstruktur i CS. Der er frit spil for alle og alle kan smide regler, turneringer, ligaer afsted på kryds og tværs.
Derfor vælger man at være ligeglad med den slags. Men der er intet rigtigt og forkert i CS, da der ikke er definitive regler, værdier eller struktur.
#52(Med 17 svar)
26. marts 2024 kl. 22:31
Hunt
Sure du kan gøre hvad du vil, men når de største spillere på scenen gør A, så er det nok fordi man er blevet enige om at sådan virker det bedst.

Hvis dust2, hltv, blast, esl og valve alle kører efter samme linje, så er det jo standarden. Sure du kan holde AwF event 2024 med dine regler, men når ingen andre end dig selv anerkender de regler så når du næppe så langt.
#53(Med 1 svar)
27. marts 2024 kl. 10:55
Mala
Hvorfor er det du bliver hved med at skrive at en core er det samme som holdet? Har du svært ved at forstå definitionen “core” som betyder størstedelen af holdet? I turneringen som kaldes vm for cs, skal man være 5 fra samme nationalitet, og ikke bare have en core på 3 - du føler noget, og pådutter igen os andre løgne :)
#56(Med 0 svar)
27. marts 2024 kl. 12:36
Hunt
En turnering som ingen går op i? En turnering hvor astralis talent møder nexus som nogle af de "store" hold?
#54(Med 1 svar)
27. marts 2024 kl. 11:04
Mala
Det er okay at holde med et hold som har en dansk core - men det gør dem sgu ikke dansk… alle de TO’s du nævner kører med regler om coren, intet om holdet… din kilde er din egen holdning :)
#57(Med 0 svar)
27. marts 2024 kl. 12:36
Hunt
Min kilde er linjen fra dust2, hltv, vavle, esl og blast.

I føler bare ting, det kan vi ikke bruge til noget.
#55(Med 12 svar)
27. marts 2024 kl. 11:06
AwF
Du er jo rablende forvirret Hunt.
Ingen Pro spillere har dannet en mening om det overhovedet, fordi scenen er så ustruktureret, at man kan vælge og vrage turneringer hele tiden.

De få turneringer som køre vm stilen tager jo heller ikke Heroic med i ligningen som et dansk hold. Men et hold med en dansk core og udenlandsk investor.

Du snakker som om folk på scenen har dannet en mening og ikke bare ville rette ind hvis vi strukturerede CS i morgen.
#58(Med 11 svar)
27. marts 2024 kl. 12:38
Hunt
Men ALLE store spillere på scenen kører med samme defination. At coren på holdet afgør hvilket land holdet er fra.

Det er vildt hvordan i bare føler noget andet end virkeligheden og nu tror i har ret bare fordi i føler det.

Shit i er vilde haha
#59(Med 10 svar)
27. marts 2024 kl. 13:36
AwF
Har du spurgt dem? 😂
Du er så slukket fra virkeligheden Hunt det er hjernedødt.
#60(Med 9 svar)
27. marts 2024 kl. 13:50
Hunt
Det er da dig der sidder her og føler ting, mens jeg følger den linje som er lagt af de førnævnte.

Kan du ikke selv finde ud af hvor jeg får infoen fra, så ved jeg ikke hvordan du har fundet dust2 her i første omgang.

Sjovt du snakker "virkelighed" mens du sidder og føler dig langt væk lol
#61(Med 8 svar)
27. marts 2024 kl. 14:03
AwF
Jeg siger at der ingen definitiv linje er lagt, og at det blot er HLTV som har valgt at rangere hold sådan.
Der er ikke andre kilder.
#62(Med 7 svar)
27. marts 2024 kl. 14:07
Hunt
Jo der er, når samtlige store spillere på scenen har samme linje, så der er jo en linje.
#63(Med 6 svar)
27. marts 2024 kl. 14:07
AwF
Har de samme linje?
#64(Med 5 svar)
27. marts 2024 kl. 14:31
Hunt
Ja. 3 mands core bestemmer hvor et hold er fra.

ffs du er ikke idiot, det ved du også godt.
#65(Med 4 svar)
27. marts 2024 kl. 15:15
AwF
Det har de jo ikke Hunt. De tilpasser sig bare systemet, og systemet har intet fastslået. HLTV har. Liquidpedia kalder stadig G2 tysk..

Sådan kan man blive ved med at finde forskellige meritter på forskellige sites.
Præcis som forskellige meninger blandt fans og seere.
#66(Med 3 svar)
27. marts 2024 kl. 16:27
Hunt
Fordi der er forskel mellem en org og dets hold.
#67(Med 2 svar)
27. marts 2024 kl. 16:37
AwF
Nej, der er forskel på en org og dens spillere.

Det er et gammelt misforstået levn at holdet går samlet og styre trup ændringer m.m.. og deraf nærmere ser sin org som en sponsor.
Det er mere professionelt nu.. I dag er en org mere som en klub og varetager sig sine spillere individuelt og ikke som et helt hold.
#68(Med 1 svar)
27. marts 2024 kl. 16:41
Hunt
Sure. Det har intet med sagen at gøre.

En org kan være fra land 1 men have et hold fra land 2. Bestemt ud fra spillernes nationalitet og om der er en core fra et land eller en region.

Hvor svært er det at forstå at der er fakta omkrin hvordan ting bliver gjort og hvad du føler er ligegyldigt ude i den virkelige verden.
#69(Med 0 svar)
27. marts 2024 kl. 19:17
AwF
Der er bare ingen fakta omkring dette emne, er det svært at forstå?
#49(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 21:28
thenoodle
Tænkte mere fuldt dansk hold, men ja fedt Heroic barely er med i toppen. Forhåbentligt med mere tid og de får fikseret deres mental vi ser dem nå længere i tuneringer igen!
#47(Med 0 svar)
26. marts 2024 kl. 19:44
cleansation
Så fedt for dem. Elsker alt ved deres major run, bare ærgerligt de ikke kunne komme på scenen.

Men ikke så fedt med Stabbi effekten for Astralis.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.