c0llins og resten mandskabet skal lede efter et nyt projekt.

Major-opdatering tvinger hold til at ophøre

Det serbiske mandskab, iNation, lukker ned for projektet, efter nyheden om, at den åbne kvalifikation til majoren i Shanghai ikke finder stede.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra iNation tirsdag eftermiddag.

Vi beklager at skulle informere offentligheden om, at iNation af Regnum-projektet bliver ophørt. På trods af vores ihærdige indsats og dedikation kunne vi ikke opretholde projektet.

Nyheden om, at majoren i Shanghai ville udelade den åbne kvalifikation, sendte chokbølger gennem CS-fællesskabet den 31. maj.

Her fremgik det, at de højest rangerede hold fra Valves rangliste inviteres direkte til RMR-turneringerne, mens de næsthøjest-rangerede hold inviteres til den lukkede kvalifikation.

Dette har været den primære årsag til afslutningen på projektet.

Den primære årsag til denne beslutning er den seneste opdatering fra Valve vedrørende major og RMR, som havde en betydelig indvirkning på vores kerneformål og reducerede muligheden for at opnå vores mål.
Denne opdatering ændrede markant alt for vores organisations økonomiske og holdstruktur, på trods af vores bestræbelser på at accelerere vores planer og mål.

Spillerne der skulle repræsentere iNation blev annonceret den 24. april, hvor der var håb om en deltagelse til majoren i Kina. Holdet fik lidt over en måned sammen i iNation-trøjen, inden denne pressemeddelelse.

iNation som organisation har tidligere huseret nævneværdige spillere som fætrene som vandt IEM Dallas 2024, NiKo og huNter- og deres nuværende holdkammerat, nexa, samt eksperten YNk.

Vi udtrykker vores dybfølte tak til alle, der har støttet os gennem denne korte rejse. Spillerne er frie til at forfølge nye muligheder, og vi ønsker dem alt det bedste i deres fremtidige bestræbelser.

iNation bestod af:

  • emi

  • c0llins

  • Dragon

  • xicoz

  • aidKiT

  • eRCEG (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.