nafany rejste til Indien i håbet om at vinde en stor præmiepulje, men må vende hjem tomhændet, efter flere problemer.

BetBoom trækker sig fra skandaleramt turnering i Indien

Efter gentagne problemer og utilfredsstillende forhold ved Skyesports Championship 2024 i Indien, har BetBoom besluttet at trække sig fra turneringen.

Drømmen om en præmiepulje på godt og vel 2.000.000 danske kroner knuses, da BetBoom trækker sig fra turneringen i Mumbai på grund af uopfyldte lovede betingelser.

Sådan lyder det i pressemeddelelsen tirsdag aften fra BetBoom

På grund af uopfyldte lovede betingelser og mislykkede forsøg på at løse problemer med arrangørerne, har BetBoom besluttet at trække sig fra Skyesports Championship. Vi mener, at fair konkurrence kræver lige vilkår for alle hold, hvilket i øjeblikket ikke er tilfældet, skrive Betboom.

BetBoom stod ellers til at skulle spille deres åbningskamp mod 3DMAX, som var udskudt til onsdag morgen på grund af flere problemer med Pc'erne og strømmen som gik flere gange. Dette oplevede Eternal Fire i deres første kamp ved stillingen 3-4 mod Revenant, som blev afbrudt på grund af de tekniske problemer i Mumbai.

Dermed er der kun elleve hold tilbage i turneringen i skrivende stund.

Gruppe A:

  • The MongolZ

  • Aurora

  • ENCE

  • BLEED

  • PARIVISION

  • Indien True Rippers

Gruppe B:

  • Eternal Fire

  • BetBoom

  • 3DMAX

  • AMKAL

  • DMS

  • Revenant

#1(Med 0 svar)
23. juli 2024 kl. 19:18
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Spændende at trække sig, når man ligger nr. 13 på Valves EU rangliste.
#2(Med 0 svar)
24. juli 2024 kl. 08:12
Udknud
Ja, men samtidig gør de bare det som samtlige hold som har tilmeldt sig turneringen ville have gjort hvis IKKE de havde været "tvunget" til at deltage i turneringen pga den måde Valves ranking fungerer på og fordi den ranking bruges til at udtage til RMR og closed qualifier til Shanghai.

Den her turnering er jo eksemplet på alt det man frygter kunne ske når præmiepenge og LAN sejre ukritisk får lov at være vigtigste parametre for at score score højt til udtagelsen til Shanghai.

Jeg gætter på at samtlige hold har lyst til at gøre som Betboom og alle hold accepterer vel også risikoen for om de nogensinde ser præmiepengene...

Selv nu hvor det er selvpineri at fortsætte i turneringen, så er det noget holdene bare må stå igennem fordi turneringen er et "kæmpe hack" til at score højt til ranglisten.

Som sagt.. det hold som stryger igennem den her turnering med 5-6 LAN sejre og 120.000 $ vil katapultere sig op af ranglisten..


Uagtet at turneringen er den værste joke af en turnering i nyere tid og uagtet om de så nogensinde rent faktisk får præmiepengene udbetalt.

Jeg tror at et hold som Ence ville komme op i nærheden af Astralis i ovennævnte scenarie ved at slå de her T2 hold og vinde de 120.000 $.

Et hold som EF vil nok ryge i top 8 hvis de "bare" vinder deres 5 bo1, da de næsten ingen nylige LAN sejre har før denne turnering, og det er den eneste parameter i valves algoritme for ranglisten som de pt er svage på (de vandt en masse penge online og er i top 5 på penge tjent pt).
Men nu er det selvfølgelig de hold som i forvejen ligger lavere der har mest brug for turneringen til at komme i top 48 eller i top 16 (EU holdene)

Money rules
LAN sejre rules
Og har du begge i kombination er du i top på valves rangliste.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.