cadiaN er ny IGL for Astralis, og det sætter gang i spørgsmålene hos mange.

cadiaN: "Jeg vil fucking bare vinde"

Efter chok-skifte besvarede cadiaN flere presserende spørgsmål i Astralis-orkestreret interview.

Den 17. september fik Counter-Strike-verdenen noget af et chok.

Eksperimentet med device som In-Game Leader for Astralis var færdigt og for at afløse ham, blev den danske mastodonts måske største rival igennem de seneste mange år, cadiaN, hentet ind.

Det kom som en stor overraskelse, for ikke nok med, at vi mest af alt forbinder cadiaN med HEROIC, så er hele opløsningen af det, på det tidspunkt, bedste danske hold omgærdet af en af de seneste års største kontroverser.

Spillerne, anført af stavn og jabbi, skulle have begået mytteri mod deres holdkaptajn, for at få ham afsat efter et ultimatum der lød på: "Det er ham eller mig".

cadiaN blev bænket, men efterfølgende sagde stavn og jabbi alligevel farvel til HEROIC og skiftede til ærkerivalerne fra Astralis.

Derfor er der også mange spørgsmål, der presser sig på, når cadiaN, stavn og jabbi genforenes under Astralis-banneret.

Nogle af de spørgsmål valgte Astralis at komme journalisterne i forkøbet, da de den 20. september fik cadiaN til at stille op til en snak med Astralis' egen content creator og broadcast lead - AstralisministerN.

I løbet af det 15 minutter lange interview kom snakken blandt andet ind på det helt store spørgsmål: Genforeningen med stavn og jabbi.

Jeg har diskuteret det her skifte med mange af mine venner og folk omkring mig, fordi der er selvfølgelig en kontrovers omkring hele historien med Astralis og HEROIC, med mig og Astralis, jabbi, stavn og Straube.

For mig, hvis jeg bare skal vende den til en egoistisk vinkel, så er en af hovedgrundene til at jeg lavede dette skifte, at jeg vil fucking bare vinde, og det her er min bedste chance for at vinde. Det er derfor, jeg er her, og det er derfor, jeg er villig til at lægge nogle ting fra mig.

Her var der nogle i Twitch-chatten, som var skeptiske overfor, om hele situationen nu reelt var glattet ud, men det kunne cadiaN altså forsikre om.

Jeg kan se nogle i chatten spekulere omkring hele stavn og jabbi-situationen. Jeg cyklede ind til kontoret sammen med Jan (Jan Ø. Jørgensen, Astralis' performance coach, red.) i dag, og han sagde, at hvis folk ikke tror, at det er blevet talt igennem, så er de en smule skøre. Selvføgelig har vi snakket sammen, og vi ved, hvor gode vi kan være for hinanden på et hold, og det er også grunden til, at vi gerne vil genforenes.

cadiaN kom også ind på sit skifte fra at være AWP'er til nu at skulle overlade den rolle til device og samle riflen op i stedet, og hvad vi kan forvente af ham som spiller i det nye Astralis.

Individuelt kender folk mig for min evne til at clutche. Mange af de clutches har været med AWP’en, så dem kommer der lidt færre af nu. Nogle runder kommer jeg til at løbe først - old school In-Game Leader-stil.

Men i mange runder kommer jeg også til at sætte folk op med granater og være lidt længere tilbage med overblikket. Det er en læringsprocess om, hvordan vi får de andre fire spillere aktiveret mest og samtidig sørger for at bevarer de styrker, som jeg har.

Du kan se hele samtalen med cadiaN her

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.