NiKo har vundet sit første trofæ i CS2, men han er stadig ikke tilfreds med spillet.

G2- og FaZe-stjerner er skuffede over CS2

NiKo og ropz lægger ikke skjul på, at de er skuffede over CS2.

Knap et år efter CS2s udgivelse er spillet stadig ikke et godt sted.

Sådan lyder det fra G2s superstjerne NiKo og FaZe-stjernen ropz i to interviews med BLAST.tv.

Jeg er ret skuffet over udviklingen i CS2. Det er ret trist, at vi med et nyt spil har taget et skridt tilbage i stedet for to frem. Det har været en år uden nogen store forbedringer med spillet, der er stadig mange bugs, anticheat osv. Spillet er ikke et godt sted, fortæller NiKo til BLAST.

CS2 blev officielt udgivet den 27. september 2023, og vi nærmer os derfor med hastige skridt spillets 1-års jubilæum. Betaen blev dog annonceret længe inden, og lige siden har der været kritik af spillets nye subtick-system.

Jeg har kritiseret subtick siden dag et, siden betaen blev annonceret i marts 2023. Jeg synes, det er fair at sige, at det aspekt af spillet skuffer, og at CS:GO's 'netcode' føltes bedre. De kan stadig gå tilbage til 128-tick servere, hvilket vil forbedre situationen.

FPS er et stort problem, og det er nogle gange svært at gå fra turnering til turnering, når du ikke har de bedste PC'er. Spillet er okay, hvis man sammenligner med overgange tilbage i tiden, som da CS:GO lige kom ud, men jeg føler, at Valve kunne gøre det meget bedre end det her, udtaler ropz.

Adspurgt af BLAST.tv, hvornår spillet når samme højder som CS:GO, bliver det dog ikke i den nærmeste fremtid, fortæller ropz også.

Det ved jeg ikke, men jeg tænker, at spillet nok er godt i 2030.

Del din mening i kommentarsporet: Hvad synes du om CS2?

#1(Med 1 svar)
22. september 2024 kl. 11:01
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Federe at sige efter man har vundet.
#2(Med 0 svar)
22. september 2024 kl. 12:10
tinzuldateN
Men det er da tydeligt at en spiller som ropz som er så god til HS vinkler slet ikke er den samme spiller. Spillere bevæger sig efter subtick altså ikke kontinuerligt. Synes det er et håbløst ringe spil ift. CSGO... Det med at placerer sig klogere er bare væk, men kan ikke holde en angle som i det gamle. Og skal slet ikke begynde på wide peeks.. 😅
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.