Eternal Fire spiller med en fantastisk atmosfære i Malta, hvor de tyrkiske fans bakker op i håbetal.

Eternal Fire jagter historisk sejr til Tyrkiet

Søndag aften spilles finalen i ESL Pro Leagues 20. sæson, hvor Eternal Fire møder forhåndsfavoritterne fra NAVI.

Tyrkerne har stor opbakning med sig, da en masse Eternal Fire-fans gør sig bemærket og sørger for en vild atmosfære i studiet i Malta.

Eternal Fire har været intet mindre end imponerende under Pro League-turneringen. De har vundet alle deres kampe undtagen en. Her tabte de til NAVI i gruppefinalen. Nu har de en chance for at tage revanche.

Holdets stjerner, XANTARES og woxic, har løftet niveau under denne turnering. De populære tyrkere har også fået stor opbakning fra hjemlandet, hvor de afholder "watch parties". I Malta har de kunne mærke den store opbakning, hvor deres fans er tilstede og jubler højlydt ved hvert vunde.

Eternal Fire har muligheden for at sikre Tyrkiet den første store LAN-sejr i CS, hvis de søndag tager fusen på majorvinderne.

For NAVI er finalerne dog blevet en del af hverdagen, og de er de klare favoritter til kampen. NAVI har spillet med de store muskler under Pro League, hvor turneringens hidtil bedste spiller kommer fra den ukrainske organisation. Det er nemlig jL, som er den spiller med den højeste rating på 1.46 foran donk og ZywOo.

Kampen starter klokken 17:00. De spiller bedst ud af fem maps, så der er lagt op til en lang dag med intense dueller.

Dust2tv viser finalekampen med dansk kommentering.

Eternal Fire
17:00
Natus Vincere
Odds

Se finalen her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.