zEden er færdig i WOPA. Foto: Screenshot fra spillerprofil.

Bundærlig: "Jeg var bare ikke god nok"

Over for Dust2.dk er zEden hudløs ærlig omkring tiden i WOPA.

Kort inden den igangværende sæson af POWER Ligaen blev skudt i gang, valgte WOPA at bænke zEden, som var ingame leader.

Det kom ikke som den helt store overraskelse for zEden, da den 19-årige ingame leader var udmærket klar over, at noget på holdkortet skulle ændres.

Der skulle ske noget. Det var tydeligt, at holdkortet, som det var på det tidspunkt, bare ikke virkede, og vi villle 'waste' en sæson, hvis vi spillede os fem. Så derfor var WOPA nødt til at lave en udskiftning på det tidspunkt

Dengang WOPA meldte ud om ændringen, lød det, at holdets resultater ikke havde været godkendte, men ifølge zEden handlede det også om noget andet.

Jeg ender med at blive kicked, fordi jeg bare bundærligt ikke var god nok på tidspunktet. Rollen var for stor til, jeg kunne udfylde den, erkender zEden og uddyber:

Jeg kommer selv fra større organisationer med store setups omkring holdet, som hjælper med en masse ting både på og udenfor serveren, og det var ikke tilfældet i WOPA, hvor vi var meget for os selv, som giver os en masse opgaver, jeg ikke havde så meget erfaring indenfor.

Det tog en del på mig og gjorde jeg ikke helt kunne overskue rollen og derfor bare ikke var stor nok til rollen endnu.

WOPA udtalte, at kicket skyldtes svingende resultater og manglende holddynamik. Synes du selv, du havde fået tid nok med holdet til, at de kunne træffe beslutningen?

Ja, jeg synes jeg fik nok tid med holdet. Men jeg synes ikke, at forudsætningerne for tiden var god nok.

Holder en pause

Da udskiftningen skete kort før POWER Ligaens begyndelse, har det naturligvis også været svært at finde noget nyt.

Desuden afslører den unge ingame leader også, at han ikke har nyt at spille Counter-Strike i en længere periode, og derfor tager han en pause.

Det er et svært spørgsmål for mig lige nu. Det er jo først og fremmest et utroligt nederen tidspunkt, som gør det svært at finde noget nyt. Virkeligheden er også at jeg slet ikke har nydt spillet i en længere periode, så lige nu holder jeg en mindre pause for CS og har fokus på nogle projekter udenfor serveren.

Vi har før set dig på et internationalt hold - kunne du overveje det igen?

100% - på mange punkter er internationalt CS meget mere mig. Jeg synes, det er utroligt spænende at arbejde med forskellige kulturer.

WOPA er lige nu:

  • Danmark Gnøffe

  • Danmark Vster

  • Danmark leakz

  • Danmark sL1m3

  • Danmark PR1mE

  • Danmark zEden (Bænket)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.