Det er anden gang i år, at jL bliver kåret til turneringens bedste spiller.

jL bliver MVP'en på Malta

Trods en knapt så overbevisende finale så løber den litauiske NAVI-stjerne med karrierens anden MVP.

Søndag strøg NAVI til tops ved ESL Pro League, da de efter fem tætte maps kunne tage sejren over Eternal Fire og dermed sikre endnu en pokal til et i forvejen bugnende trofæskab.

Og der var også lidt ekstra at smile af for NAVIs litauiske stjerne, jL.

For anden gang i år blev han nemlig kåret til turneringens bedste spiler af HLTV. Den 24-årige litauer tog ligeledes MVP-medaljen ved majoren i København.

MVP-medaljen for ESL Pro League får han trods en svær finale individuelt. Her endte han nemlig en rating på under 1.0 på fire ud af fem maps, men i turneringens hidtidige kampe har han vist storspil.

Særligt mod Spirit og G2 var jL i hopla, hvor han i førstnævnte kamp endte med hele 1.80 i rating efter to maps.

MVP-medaljen får han foran sine holdkammerater w0nderful og iM samt finalemodstanderne XANTARES og woxic.

HLTV skriver i deres kåring af jL, at trods fornemt spil fra de fire andre, så er det særligt kampene inden finalen, der var udslagsgivende i kåringen.