Thorin var senest på skærmen til PGL Majoren i Stockholm i 2021.

Thorin og Richard Lewis vender tilbage

Duoen er en del af holdet til Elisa Masters Espoo i Finland til oktober.

For første gang siden majoren i Stockholm i 2021 er Thorin snart tilbage på skærmen.

Mere præcist bliver det til Elisa Masters Espoo 2024, som til oktober løber af stablen i den finske by Espoo lidt uden for Helsinki. Her skal Thorin være en del af ekspertholdet, har Elisa mandag middag annonceret.

Den kontroversielle brite, der ikke lægger fingre imellem, når der skal uddeles kritik, bliver flankeret af sin landsmand, Richard Lewis, som skal være vært på broadcasten, akkurat som han var det ved både majoren i Stockholm og senest til majoren i København.

Med på ekspertholdet er desuden Mauisnake, og så kommer BanKs til at agere vært på scenen, som han ligeledes gjorde ved blandt andet majoren i København.

Det foreløbige hold til turneringens broadcast er:

  • Storbritannien Richard Lewis (Vært)

  • Storbritannien BanKs (Scene-vært)

  • Storbritannien Thorin (Ekspert)

  • USA Mauisnake (Ekspert)

Elisa Masters Espoo spilles fra 16. til 20. oktober med først to dage i studiet, inden holdene så indtager Espoo Metro Arena, hvor publikum venter.

I alt otte hold skal spille turneringen, som sidste år blev vundet af FURIA og som har en præmiepulje på 1,3 millioner kroner.

Indtil videre er holdlisten til turneringen:

The MongolZ
ENCE
B8
Rebels

9z
JANO
Verden TBA
Verden TBA

#1(Med 6 svar)
23. september 2024 kl. 12:52
Kristja
Thorin, RL og Maui. Hoooooold nu K en samling 🤣🤣🤣🤡

Hvor er Pimp og Bubber...
#2(Med 5 svar)
23. september 2024 kl. 12:55
JakobHelms
B-tier turnering med B-tier broadcasters :-). Det eneste positive man kan sige her er vidst, at de gør noget, som de andre ikke gør.
#4(Med 1 svar)
23. september 2024 kl. 13:00
Kristja
Du har en pointe 😄
#5(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 13:03
JakobHelms
Ej, der er én anden positiv ting - når nu de alle 3 er bundet op her, så er man sikret, at de ikke forpester et andet broadcast :-). Det er altid noget, at de er samlet!
#8(Med 2 svar)
23. september 2024 kl. 14:21
Hunt
Vildt at kalde dem for B tier..

Hvad har B tier gjort dig? :p
#9(Med 1 svar)
23. september 2024 kl. 14:30
JakobHelms
Ikke noget, de er bare ikke så gode som dem, der er bedre :-).
#11(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 14:52
Hunt
Skrev det som det var at vildt at kalde B tier staff som stadig er gode, for samme niveau som Thorin og co ;)

Som i de er langt dårligere end det
#3(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 12:56
Djoerup
Det vil jo ik være til og holde ud og høre på 😂
Hvis man ser bort fra Banks er det kun 🤡
#6(Med 2 svar)
23. september 2024 kl. 13:26
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Deler egentligt ikke negativiteten omkring det her. Lewis er en glimrende host, så kan man mene om ham som person hvad man vil, men hans arbejde når han styrer diskussionerne er sgu noget mange kan lære af.

Thorin og Maui har jo en del naturlig kemi med hinanden som er tydeligt hvis man ser/hører et enkelt afsnit af Snake & Banter, så kan man mene om dem hvad man vil, men er pænt sikker på at det objektivt ser bliver nogle rigtigt solide desksegmenter som de tre herrer får lov til at stable på benene, og mon ikke vi kommer til se mere til folk som ikke er de normale BLAST og ESL folk når vi når over i 2025 og der er turneringer hele tiden, talent gider jo heller ikke rejse 24/7.

Er egentligt spændt på at se hvem der kommer til at være kommentatorer, da det kommer til at betyde en del mere end hvem der styrer desken, og overlappet med Rio kommer nok til at gøre det besværligt at få de to sidste invites til at være de helt store hold, man kunne håbe på at Astralis kunne blive inviteret og kan se lyset i at spille mod noget "lettere" modstand for at nogle succesoplevelser.
#7(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 13:47
Udknud
Ja tak, håber også på invite til Astralis så vi kan få noget airtime på det nye lineup og det ligner da at der er hul i kalenderen efter RIO.

Hvis de overhovedet kan komme i betragtning så kan jeg ikke se at de på nogen måde har råd til at sige nej.
Der er en kæmpe risiko for at Astralis efter Blast og Rio ligger og roder nede omkring nr. 20 på ranglisten.
Hvis de taber begge kampe i Blast (hvilket vel er det mest sandsynlige scenarie) vil de nok allerede ryge ned omkring nr 18 og i hvert fald under Heroic (!!) inden Rio.

Og det er jo ikke ligefrem fordi Rio heller ikke er stacked!
#10(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 14:37
JakobHelms
Til dels enig, til dels uenig. Jeg synes at Richard og Thorin ofte bringer en negativ stemning omkring sig, i stedet for at få gejlet fansene op. Jeg kan huske dengang de til en major (eller var det RMR?) var lynhurtigt ude med kritik af Heroics fejring af, at de var gået 3-2 og videre, fordi de var så stærke, at man kunne forvente de var gået 3-0. Det er som sådan rigtig nok, men det blev bare en utroligt kejtet sekvens, og det synes jeg desværre ofte det bliver med dem - de har tit ret, og har nogle rigtig gode hits, men desværre synes jeg nærmest lige så ofte, at de falder igennem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.