dupreeh mødte op til mediedagen i Forum.

dupreeh minder om tidligere sygemeldinger i Astralis

Den danske legende giver sit indtryk af sagen omkring indskiftningen af cadiaN til BLAST Premier Fall Final 2024.

dupreeh mødte op til mediedagen ved BLAST Premier Fall Final 2024, hvor han blandt andet snakkede med HLTV. Det fulde interview er ikke udkommet endnu, men nyhedsmediet har givet en lille forsmag på interviewet, hvor den danske legende giver sit indtryk af sagen med Astralis' indskiftning af cadiaN til eventet.

Her minder han om, at Astralis tidligere har haft spillere, der har måttet melde sig syge på grund af stress og udbrændthed, hvorfor det vil se ekstra dårligt ud, hvis alt ikke er, som det skal være.

Vi har oversat dupreehs citater til dansk herunder.

Personligt, så har jeg ikke brugt så mange kræfter på at sætte mig ind i hele situationen og få alle detaljerne med, men det jeg har hørt er, at Astralis har prøvet at få cadiaN til at spille i br0s sted ved at søge om en "emergency stand-in" eller nødstilfælde-udskiftning. Jeg kan huske, at FaZe stod i samme situation, og HEROIC blev vist også nødt til at spille med deres coach for ikke så lang tid siden, hvilket lidt siger det hele.

Astralis har på en eller anden måde formået at undgå det og spille med cadiaN i stedet for at bruge deres coach ved at sige, at han er syg eller noget. Hvis det forholder sig sådan, at de er kommet frem til det her resultat ved at lyve omkring sygdom, så er det selvfølgelig ikke noget, jeg kan være enig i. Jeg synes, det er en dårlig beslutning, specielt når man tænker på min historie med Astralis, hvor vi havde spillere, der måtte sygemelde sig med stress og udbrændthed.

Hvis det ender med at være sandt, så synes jeg selvfølgelig det er en rigtig dårlig beslutning, men det overlader jeg til BLAST og hvem, der ellers er derude, om at komme til den rigtige konklusion, og så må vi se, hvad der sker. Men lige nu, med de rygter jeg har hørt, så synes jeg det er skidt.

#1(Med 0 svar)
24. september 2024 kl. 17:22
TheJyde
Kan kun give dupreeh ret det er satme en skidt beslutning af Astralis
#2(Med 0 svar)
24. september 2024 kl. 17:33
Unlucky-Luke
det er noget af en shit storm efterhånden.... Meget trist faktisk....
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.