Linx Legacy topper 1. division - HEDENSTED x SERA leverede i internt derby

Tirsdag aften bød på flere spændende kamp i 1. division, hvor der blandt andet var interne kampe og comebacks på menuen.

Linx Legacy skød sig til tops med en fejlfri spilleuge, mens SERA-mandskaber kæmpede mod hinanden i tæt kamp.

I dagens første kamp skulle SERA i aktion mod MASONIC Academy.

Det blev til en lærestreg for akademiholdet fra MASONIC, som tabte 2-13. Det startede med en 11-1-føring på T-siden for SERA på Ancient, inden de lukkede kampen i sikker stil.

Senere på dagen skulle SERA møde et hold fra deres egen organisation. Det var mod HEDENSTED x SERA, hvor de skulle kæmpe om håneretten internt.

Selv om SERA-holdet kom foran komfortabelt med 9-4 på Inferno, så fik HEDENSTED strikket et comeback sammen. Det endte med en 13-10-sejr til HEDENSTED-mandskabet.

I den sidste kamp for HEDENSTED skulle de op mod Kronjyllands Esport, som er et favoritholdene til toppladserne i 1. divisionen.

Her blev det en tæt affære, som HEDENSTED kunne lukke ad flere omgange. HEDENSTED var først foran 11-3, inden gav tre runder væk i streg. Med fem matchpoint lignede det en sikker sejr, men først ved scoren 12-11, fik de lukket ned for Kronjylland.

Dermed fik HEDENSTED seks point på kontoen, efter en skuffende start på 1. division, da de tabte deres første tre kamp.

Sygt hold i aktion

Kampene fortsatte i 1. division, hvor AaB skulle møde SickTeam, som har et par Ex-Esport Harte-spiller på holet.

Her var det SickTeam med whitewater, som kom fra kampen med de tre point, efter en 13-10-sejr.

I deres anden kamp skulle de op imod WOPA Academy, hvilket måtte ud i to omgange af overtid, før SickTeam kunne tage de tre point. WOPA var allerede tidligere på aftenen blevet slået af topholdet, Linx Legacy.

Linx har taget 1. divisionen med storm i denne sæson med en fejlfri start. De har vundet alle deres tre kampe og sætter sig i alene i spidsen med ni point.

Alt i alt har 1. divisionen budt på en spændende start og alt er åben. Det eneste hold, som endnu ikke har været i aktion er SERA Ascent.

Onsdag vender Dust2tv tilbage med kampe fra divisionerne.

Stillingen i 1. division:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.