Der er et tæt samarbejde mellem Twistzz og mithR.

Twistzz havde et godt øje til mithR

Det var heldigt, at APEKS lod FaZe bootcampe på sine kontorer i sin tid. Det førte til, at mithR var populær hos Twistzz, da Liquid stod og manglede en ny coach.

Dette er del 2 af vores interview med mithR fra mediedagen ved BLAST Premier Fall Final 2024. Første del kan læses her.

Da Liquid hentede mithR ind var de lige gået væk fra IGL og coach-komboen med cadiaN og zews. mithR fortæller, at han har stor respekt for både zews og cadiaN, og hvad de har udrettet i deres karrierer, men at han godt kan se, hvordan der kunne være opstået konflikter mellem spillerne.

Jeg vil så sige, at nu har jeg jo arbejdet sammen med samtlige af de spillere, som der er på det nuværende Liquid-mandskab, samtidig med at jeg også har arbejdet sammen med cadiaN før og har haft kendskab til ham, og
jeg kan godt se, hvorfor det er, at der er nogle personligheder, der ikke har fungeret sammen.

For danskeren selv har det været en yderst positiv oplevelse at komme ind i Liquid.

Jeg synes, at det har været en ekstremt positiv oplevelse at komme ind i Liquid. Jeg har haft fuld support fra ledelsen.

Det er jo Twistzz, som i det store hele har lavet det grundlæggende scouting-arbejde, men jeg har fået tildelt og har egentlig kontrollen over rummet, føler jeg. Jeg har et godt tag på det hold, som vi arbejder med her, og har fordelt ansvarsområderne rigtig positivt i gruppen, føler jeg. Det gør, at vi arbejder enormt fornuftigt og produktivt i til træning.

Fik du også fornemmelsen af, da de henvendte sig til dig, at det var Twistzz, der sagde, at ham mithR er spændende?

Ja, det kommer så af, at FaZe har bootcampet oppe på APEKS-kontoret ad flere omgange, hvor han har set mig agere og arbejde.

Jeg tror, at det som Twistzz har været på udkig efter, det er en, som måske har været lidt ældre end spillerne, og som er vant til at styre unge og lidt ekskplosive spillere, nogle store personligheder.
Og det må man jo sige, at jeg blandet andet har noget erfaring med igennem årene.

Den danske coach er godt tilfreds med sit nye holds spil indtil videre, men endnu vigtigere end resultaterne, så kan han se, at holdet har den indstilling, der skal til, for at blive rigtig gode.

Jeg synes egentlig, at vi gør det rigtig godt, og så har vi bare nogle ekstremt disciplinerede spillere på vores hold, som der ligger timerne i det.

Så sent som da vi røg ud, da vi tabte kampen til G2 (i EPL, red.), så var Twistzz vågen indtil klokken halv seks om morgenen og kunne ikke sove, fordi han havde lyst til at fikse de problemer, der nu engang var.
Det brugte vi så det meste af den efterfølgende dag på at sidde på serveren og gennemgå. Det fortæller jo lidt en historie om den dedikation og den vilje, der er på holdet, og som er grundsten for ethvert succesfuldt hold.

Og der er masser af rosende ord til Twistzz, der har taget IGL-rollen til sig for første gang.

Han tør at være opfindsom, han tør at prøve nye ting, han tør at gøre noget, som andre ikke har gjort før. Men vigtigst af alt, som jeg egentlig ikke har set i andre IGLs, det er, at han tør at give ansvaret væk.

At give sine spillere det ansvar, som det kræves for, at de kan tage deres egne beslutninger, og give mig det ansvar som træner, der kræves for, at jeg kan sætte nogle forskellige ting op.

Men mithR tør også godt sætte ord på, hvor Twistzz stadig har noget at lære som ny IGL.

Jeg tror, at det, der måske i virkeligheden er hans største udfordring engang imellem, det er, at han skal ture at være mere hård og modbydelig mod sine spillere. Det lyder måske hårdt at sige, men det er altså også noget, man skal være god til som leder.

Det er, at man skal også være villig til ikke at være vellidt, og det synes jeg jo et eller andet sted, at han gør faktisk med hele den her skandalesag omkring Astralis og det, som der sker nu. Det er, at han jo går ind og så ligesom viser, at han tør godt at stå op for sine egne værdier som spiller og som menneske.

Liquid vandt deres første kamp ved BLAST Premier Fall Final 2024 over Spirit. I dag møder de Vitality i en kamp om at gå direkte videre til semifinalen.

Vitality
2 - 0
Liquid
Alle maps
Vitality K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Mathieu 'ZywOo' Herbaut 49 - 26 +23 96.6 82.7% 1.54
Shahar 'flameZ' Shushan 42 - 36 +6 94.0 75.0% 1.37
Lotan 'Spinx' Giladi 39 - 30 +9 79.7 76.9% 1.22
Storbritannien William 'mezii' Merriman 26 - 29 -3 51.8 69.2% 0.90
Dan 'apEX' Madesclaire 22 - 39 -17 47.1 51.9% 0.69
Liquid K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Canada Keith 'NAF' Markovic 43 - 30 +13 84.9 75.0% 1.24
Australien Justin 'jks' Savage 35 - 39 -4 84.9 71.2% 1.01
Canada Russel 'Twistzz' Van Dulken 34 - 33 +1 70.1 67.3% 1.01
Roland 'ultimate' Tomkowiak 29 - 36 -7 54.0 57.7% 0.80
Mareks 'YEKINDAR' Gaļinskis 19 - 40 -21 50.0 67.3% 0.67
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.