Tauson blev tidligere på ugen præsenteret i GamerLegion.

Mistænkelige GamerLegion-bødler dukkede ikke op

Gucci Gang eliminerede Tauson og kompagni onsdag aften, men mødte ikke op til dagens kamp mod Fire Flux.

Sent onsdag aften blev GamerLegion meget overraskende elimineret af Gucci Gang, der blandt andre tæller jmqa og Maki, i den åbne kvalifikation til ESL Challenger Katowice.

Gucci Gang-mandskabet spillede sig hele vejen videre til dag 2, hvor det russiske mandskab skulle møde Fire Flux i kvartfinalen i kvalifikationen.

Det skete dog aldrig, da Gucci Gang-spillerne aldrig dukkede op på serveren, hvorfor Fire Flux i stedet blev tildelt en walkover og plads direkte i semifinalen.

I semifinalen spiller Fire Flux mod B8 om en plads videre til den lukkede kvalifikation. I skrivende stund er B8-mandskabet foran 1-0 i maps og snævert foran på andet map.

Mistanke på scenen

Det er ikke første gang denne måned, at jmqas navn dukker op i en dårlig forbindelse, da han sammen med et europæisk mixhold blev inviteret til en amerikansk CCT-turnering.

I CCT-turneringen forfeitede holdet en af sine kampe, ligesom de blev gennemtæsket i de to andre, hvorfor de endte med at ryge direkte ud på sidstepladsen.

Mnmzzz, som er journalist på vores søstermedie, Dust2.us. kunne tidligere afsløre, at kilder fortalte, at holdet havde registreret sig med flere spillere, som enten aldrig havde spillet en HLTV-kamp eller havde meget få.

Gucci Gang
18:00
Fire Flux
Odds
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.