huNter- var helt oppe og køre efter en vild semifinale.

Euforisk huNter-: "Det var et fantastisk spil Counter-Strike"

huNter- var fyldt med følelser efter den vilde semifinale mod Vitality.

Dust2.dk ved BLAST Premier Fall Final 2024 i København.

Vi fangede en huNter-, der var helt oppe og køre, efter den vilde semifinale mellem G2 og Vitality.

Kampen kommer nok først og fremmest til at blive husket for det vanvittige tredje map, hvor NiKo slog sin hånd til blods og hul i bordet, efter han var marginaler fra at lykkes med et 1v5-clutch.

Altså, stemningen hele mappet igennem var god. Udefra holdt vi aldrig op med at tro på det, selv når vi tabte hele tiden. Vi stolede på, at vi ville komme tilbage, og alle runder var tætte. Det var et fantastisk spil Counter-Strike. Begge hold er gode, spillerne er gode individuelt, og én fejl fra ét hold får det andet hold til at vinde runden.

Så ja, det var bare sindssygt. Jeg ved ikke helt, hvad der præcist skete, jeg er fyldt med følelser lige nu, fordi det ikke var en nem kamp at spille.

Fortalte NiKo jer, at han havde slået hånden, eller sagde han noget under kampen?

Altså vi vidste det, for vi så, at han slog hånden mod bordet med det samme, og han fortalte os straks, at han blødte.
Så ja, vi havde momentum på det tidspunkt, selvom vi tabte den runde. Jeg tror, det ramte dem hårdt mentalt, fordi det var 1v5, og til sidst blev det 1v1, og deres økonomi var meget dårlig efter den runde.

Vi ville ikke tage en teknisk pause. NiKo er en erfaren spiller og ved, at det ikke er godt at tage en teknisk pause, fordi det var til vores fordel, selvom vi tabte clutchen, så var det stadig mest til vores fordel.

Selvom der ingen danskere er på G2 længere, så var det internationale hold i dén grad publikumsfavoritter i arenaen. De danske fans råbte "NiKo! NiKo! NiKo!" undervejs og brød ud i jubel, hver gang snax lavede et vigtigt kill.

Kunne i mærke, at arenaen i dén grad var med jer?

Altså, det er svært at fokusere på det, mens vi spiller, men efter kampens afslutning, så jeg, hvor mange fans vi har, og jeg er virkelig taknemmelig for det. Jeg er glad for, at vi har så meget støtte, og jeg vil bare sige tak til dem.

Vi er G2, og jeg ved, vi har mange fans uanset, hvor vi spiller. Vi er alle privilegerede over at være på dette hold.

G2 er de første finalister i København. Nu skal turneringens anden finalist findes mellem FaZe og NAVI.

Natus Vincere
20:35
FaZe
Odds
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.