Inspire står i spidsen for XI Esport.

XI-kaptajn: "Det er en kamp, som vi skal vinde"

XI har én kamp på programmet mandag aften, og den "skal de vinde".

XI har startet den nye sæson af POWER Ligaen ud på overraskende facon, da Inspires tropper ligger inde med ni point efter fire kampe.

Foruden de tre flotte sejre er de alle blevet vundet med manér, da ingen af holdene har formået at få tocifret i kampene, som XI har vundet.

Og det var ikke helt, hvad man havde forventet i XI-lejren.

Jeg ved ikke, om vi havde forventet at ligge i toppen, men vi havde forventet at starte godt, og spille en god omgang CS, fortæller Inspire til Dust2.dk.

XI-mandskabet tæller tre velkendte navne på den danske scene, men i denne sæson har holdet fået to spillere fra nabolandet Sverige med ombord.

Kommunikationen fungerer udelukkende på engelsk, som også var et problem i starten, erkender Inspire.

I starten var det et problem. Jeg følte, jeg mumlede ret meget, og jeg kunne ikke rigtig komme ud med de idéer som IGL, når vi sad i pressede situationer, men det er blevet nemmere med tiden, og der er ikke rigtig et problem nu.

Møder bundproppen

I øjeblikket ligger XI på en delt førsteplads med Sashi Academy, men på mandag kan det forbedres, når holdet er favoritter mod bundproppen Copenhagen Wolves Academy.

Det er også en kamp, som Inspire og kompagni stærkt forventer at vinde, da Dust2.dk spurgte ind til, om det ville være skuffende ikke at vinde.

Ja, det ville det være. Vi kommer ikke til at undervurdere nogen i ligaen, men det her er en kamp, som vi skal vinde.

Det svære for Inspire og kompagni bliver at levere uge efter uge, men så længe holdet bliver ved med at spille sit eget spil, tro på gameplanen og arbejde benhårdt på at udvikle sig imellem kampene, skal niveauet nok forblive højt.

Til slut fortæller Inspire, at han personligt havde regnet med at komme i slutspillet. Skulle det ikke ske, vil ingen fra holdet være skuffede med at misse slutspillet i første sæson som hold.

Det er svært at svare på. Inden sæsonen startede, var det svært at sige, hvordan ligaen ville ende, synes jeg. Vi vidste godt, hvilket niveau vi ville komme ind med, og jeg regnede personligt med slutspillet. Men der er ikke nogen fra holdet, som vil blive skuffede, hvis vi ikke rammer slutspillet i vores første sæson.

Udvalgte kampe kan følges på mandag, når Dust2tv som altid dækker POWER Ligaen.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.