Det nye NIP uden alex får sin ilddåb i Finland.

Ny NIP-kaptajn debuterer i Finland

NIPs nye ingame leader, MisteM, skal i ilden første gang til Elisa Masters Espoo midt i oktober.

Det er godt tre uger siden, NIP bænkede deres spanske kaptajn, alex, og i stedet hev sydafrikanske MisteM fra Young Ninjas ind som ny mand ved roret.

Nu er datoen for den nye kaptajns debut på førsteholdet så sat, og det bliver til Elisa Masters Espoo, som om lidt over to uger skydes i gang i Finland.

NIP er nemlig et af de inviterede hold til turneringen, som i forvejen har The MongolZ, ENCE og 9z blandt deltagerne. I alt otte hold skal kæmpe i turneringen, og indtil videre er syv af pladserne besat.

Præmiepuljen er på over 1,3 millioner kroner, og turneringen spilles fra 16. til 20. oktober.

Deltagerlisten er:

ENCE
Sverige NIP
The MongolZ
B8

JANO
Rebels
9z
Verden TBA

#1(Med 2 svar)
30. september 2024 kl. 12:40
Udknud
Kom nu med Astralis som sidste deltager.
Ville være et passende niveau at konkurrere imod pt.

Sagt som fan der gerne vil se holdet spille og uden at have indsigt i om tiden op til major er bedre givet ud på at træne (Anubis måske!! 😉).
#3(Med 1 svar)
30. september 2024 kl. 12:59
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Efter et hurtigt kig på Astralis' kalender kunne det umiddelbart passe fint med en tur til Finland efter Rio og inden BLAST World Final i Singapore, men der er selvfølgelig nogle rejsedage, der skal tænkes ind.

Og skulle de gå hele vejen i Rio, så vil de kun have tre dage, inden det går løs i Finland. Men der er nok et par andre hold, der er større favoritter til IEM Rio.
#4(Med 0 svar)
30. september 2024 kl. 13:27
Udknud
Man håber selvfølgelig altid på at et nyt Astralis lineup clicker, men ja.. både Rio og World Finals er pænt stacked.. så umiddelbart ikke turneringer hvor vi kan regne med at Astralis går dybt.
Det ville ikke være overraskende (nærmest omvendt ifølge ranking), hvis det kun bliver til et par enkelte sejre og så fire nederlag i de 2 turneringer.
Så Finland virker som en langt mere realistisk mulighed for at hive nogle hårdt tiltrængte præmiepenge og LAN wins hjem.
#2(Med 0 svar)
30. september 2024 kl. 12:44
Udknud
Ps, Mongolz har luret Valve ranking "hacket".
Farm alle de mindre turneringer hvis man godt ved at man ikke er top 6 hold, men gerne vil holde sig lige under i ranking.
De er ikke helt dumme de mongolske spillere/ledere 👍
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.