cadiaNs debut i Astralis endte med et 0-13-nederlag.

Bedst af 3-vært giver Astralis dumpekarakter

I den seneste episode af Bedst af 3 giver panelet hver især en karakter på baggrund af Astralis' debutturnering med cadiaN.

Bedst af 3-panelet i denne uges episode havde stort fokus på det færdigspillede BLAST Premier Fall Final, hvor drama var et stort tema.

Foruden alt dramaet kigges der også på det sportslige til turneringen, da de tre værter hver især giver Astralis en karakter efter debuten med cadiaN.

PR1mE - 4 pil ned

Ugens gæst, PR1mE, var den på panelet, som endte med at give Astralis-mandskabet den højeste karakter på baggrund af kampene mod Spirit og Vitality.

Originalt lå WOPA-spilleren faktisk på '4' lige ud, men han bliver snakket ned til '4 med pil ned' af en af de andre værter.

mad0 - 02 med pil ned

Mere kritik var at finde hos en af de faste værter, da mad0 lige akkurat går med til at lade Astralis bestå i denne omgang.

Selvom kampen mod Vitality var til en dumpekarakter, var den godkendte præstation mod Spirit nok til at lade dem bestå.

JSand - 00

Som den eneste af de tre ender JSand med at give Astralis en dumpekarakter efter en særdeles skuffende præstation mod Vitality. Kampen mod Spirit var ikke nok til at give dem '02'.

Du kan høre begrundelserne inde i episoden omkring minut 50. Tidligere i episoden bliver dramaet ved BLAST vendt og til slut er fokus på POWER Ligaen.

Du kan høre den 24. episode her:

Find vores podcast her:

Er du enig i karakterne? Del i kommentarfeltet, hvad du havde givet dem.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.