Stem her: Hvem er Ugens Spiller?

Alle tre spillere gjorde rent bord i ugens kampe i POWER Ligaen.

Vi nærmer os med hastige skridt halvvejsmærket i denne sæson af POWER Ligaen, og der er blot én spillerunde tilbage før transfer.

Inden vi når så langt skal vi dog have kåret Ugens Spiller i denne uge i POWER Ligaen, og her var det særligt en god runde for Preasy, der fik to sejre ud af to mulige.

Det skyldes ikke mindst JBOEN og Beccie, der begge er med i opløbet om at blive Ugens Spiller denne uge.

Førstnævnte var helt urørlig i kampen mod Astralis Talent, hvor Preasy vandt 13-2. Blot tre gange lykkedes det for Astralis Talent at skyde ham, og det kastede en K/D på 6,6 af sig og en rating på hele 2.21.

I opgøret mod Sashi Academy var JBOEN igen i hopla, men ligesom i kampen mod Astralis Talent så var Beccie også en torn i øjet på modstanderne.

Sidste nominerede i denne uge finder vi i MASONIC-lejren, hvor det lykkedes at bygge på sidste uges sejr over Sashi Academy og langt om længe sætte flere point på kontoen.

Denne uge skød de først Copenhagen Wolves Academy ud af serveren, inden WOPA blev besejret efter to gange overtid. I begge sejre var særligt Zanto godt spillende, og begge gange toppede han scoreboardet.

I sidste uge blev sL1m3 kåret til Ugens Spiller i POWER Ligaen og vandt med blot to stemmer foran mertz.

Afstemningen denne gang lukker fredag formiddag klokken 10:00, så skynd dig at få stemt i bunden af denne artikel.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.