s1mples kursus har været udsat for kritik af en stor Counter-Strike-youtuber.

Kendt youtuber langer ud efter s1mples kursus

Kurset Play Like s1mple får ikke just rosende ord med på vejen fra youtuberen NartOutHere.

Play Like s1mple er ikke de 1000 kroner værd, det koster om året.

Sådan lyder meldingen fra youtuberen NartOutHere, som lørdag udgav en anmeldelse af s1mples kursus, hvor han blandt andet fortæller, at det virker som om, 95% af det lovede indhold ikke er leveret.

Play Like s1mple blev udgivet tilbage i juni med løfter om, at s1mple ville hjælpe brugerne af kurset med mere end 70 videolektioner, andre CS-stjerner som gæster, turneringer for medlemmer og meget andet.

Det er dog ikke det, der ifølge NartOutHere er blevet leveret. I sin video forklarer youtuberen nemlig, at der blot var 19 videoer tilgængelige på siden, men at ingen af disse virkede og i stedet alle var sat til privat.

YouTuberen tager sin kritik videre og fortæller, hvordan Discord-serveren til medlemmer virkede 'død', og at adskillige medlemmer klagede over indholdet i chatten derinde og ville have penge tilbage, men at deres beskeder ikke blev svaret af nogle moderatorer.

Også den kendte journalist Richard Lewis lavede i august en video på projektet, hvor han ligeledes vurderede produktet og fortalte, hvordan det virkede 'dødt'.

Richard Lewis spekulerer i sin video også i, at fordi s1mples kursus indgik et partnerskab med ESL FACEIT Group, og Valve i juli kom med et stort regelsæt for 2025, hvor der blandt andet var klare regler for interessekonflikter, vil s1mple ikke længere kunne være en del af Play Like s1mple, så længe ESL også er.

NartOutHere ses her til venstre til HLTV Awards i Beograd tilbage i januar.

Lukket ned efter video

Noget af det, NartOutHere kritiserer i videoen, er blandt andet også, hvordan s1mple fortsat promoverer kurset i biografien på sin X-profil, og hvordan de stadig modtager betaling fra nye kunder.

Her er der dog sket noget, efter NartOutHere købte kurset og optog videoen.

Da vi på Dust2.dk forsøgte at se, om vi kunne købe adgang lørdag, blev vi nemlig mødt af en besked om, at kurset var udsolgt, hvorfor vi ikke kunne komme til en betalingsside.

Over for Dust2.dk bekræfter youtuberen da også, at han købte adgang den 2. september, hvorfor der altså må være lukket for nye kunder i mellemtiden mellem denne artikels udgivelse, og da videoen blev optaget.

Det er dog ikke meldt ud offentligt nogen steder, hvorvidt Play Like s1mple er lukket, eller hvad fremtiden for projektet er.

NartOutHere er primært kendt fra sin egen YouTube-kanal, hvor han deler tips og tricks til at blive bedre til Counter-Strike såvel som en lang række videoer, hvor han viser de bedste smokes på hvert map til sine 118.000 følgere.

Derudover var han med i opløbet om at vinde årets creator til HLTV Awards 2024 i januar, men her tabte han til 3kliksphilip.

Dust2.dk har forsøgt at række ud til All Stars Promotion, som står bag projektet, for at høre nærmere om, hvad fremtiden bringer, og hvilke tanker de har om NartOutHeres og andre medlemmers oplevelse. Det har dog ikke været muligt, da deres emailadresse er blevet lukket ned.

#1(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 13:39
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er virkeligt også ringe.. Virkeligt manglende struktur.. Han kan slet ik selv holde fokus.
#2(Med 0 svar)
23. september 2024 kl. 17:20
Unlucky-Luke
bare det at nogen kan tro man kan komme til at spille som en pro ved sådan et kursus er en joke. xD
Se alle de pro kampe der bliver spillet og så bare spil som de gør, BOOM så er du go eller pro :P
Eller hov, kræver det måske mere evner/talent for det?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.