POWER Ligaen starter
LIVE

Astralis vil af børsen

Astralis har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor der skal stemmes om at tage selskabet af Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Hvis du går og drømmer om at blive aktionær i Astralis A/S, så skal du måske til at finde pengepungen frem.

Bestyrelsesformand Nikolaj Nyholm har nemlig indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling den 8. august, hvor det eneste reelle punkt på dagsordenen er en afstemning om, hvorvidt Astralis A/S skal tages af det offentligt tilgængelige aktiemarked.

Astralis begrunder valget om at blive taget af Nasdaq First North Growth Market Denmark med, at aktien nu er faldet til så lav en værdi, at det hæmmer selskabets likviditet og mulighed for at navigere i eksisterende og nye markeder.

Det danske selskab kom på markedet i slutningen af 2019 med en kurs på 8,95 kroner per aktie. Den er sidenhen faldet drastisk og handles i øjeblikket til omkring 1 krone per aktie.

Astralis vurderer at kunne spare omkring 3 millioner kroner om året i omkostninger ved at blive taget af Nasdaq First North Growth Market.

Bestyrelsen, ledelsen og hovedaktionæren i Astralis A/S har alle tænkt sig at stemme for forslaget, ifølge indkaldelsen.

#1(Med 1 svar)
11. juli 2023 kl. 20:17
BEDST
Har været med siden dag to - dog en spøjs oplevelse, at det er ens had til en konkret organisation der har grundlagt mit største investor-eventyr både betting og investor wise : ) Synes dog de har samlet et persongalleri til serveren der fortjener lidt medgang, selvom baglandet stadig er uudholdeligt...
#2(Med 0 svar)
12. juli 2023 kl. 10:52
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg fanger slet ikke hvad du prøver at fortælle her, andet end du ikke bryder dig om bestyrelsen, men jeg er meget nysgerrig! 😁
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.